Verktyg och programvara

Verktyg och programvara

Välkommen till avsnittet om verktyg och programvara

3M har ett dedikerat team som ger support för våra produkter och tjänster med hjälp av en mängd olika verktyg och programvarutillämpningar. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer.

 • För att ta reda på vilka hörselkåpor man ska välja för att de ska passa till skyddshjälmen kan man använda den nya trestegsguiden.

  Se respektive hjälmtillverkare och modell för kompatibla kombinationer av hörselskydd och tillbehör.

  Mer information

 • E-A-Rfit™ använder den beprövade tekniken F-MIRE (Field Microphone in Real Ear) för att mäta hur hörselskyddet fungerar för varje användare. Hörselskyddets bullerdämpning mäts direkt och objektivt, utan att användaren behöver lyssna eller reagera på.

  Mer information

 • Genom att ange ett kemiskt namn, CAS-nummer eller 3M-material kan du snabbt och enkelt komma åt alla tillgängliga kemiska testdata för 3M™ korttidsoveraller i vårt bibliotek med kemiska tester.

  Använd det här verktyget för att hitta rätt kemiskt skydd.

  Öppna 3M:s bibliotek med kemiska tester 

 • 3M har utvecklat en programvara som hjälper dig att välja rätt andningsskydd och filter från 3M™. Med den användarvänliga programvaran kan du beräkna livslängden för 3M™:s filter för gas och ånga och lära dig hur du ska använda de nya filterindikatorerna (ESLI) i 6051i- och 6055i-serien.

  Mer information

 • Använd guiden för skötsel och underhåll för att säkerställa optimala prestanda och lång livslängd för skyddsutrustningen – 3M™ Speedglas™ produkter inom svetsskydd, 3M™ fläktassisterade och tryckluftsmatade andningsskydd och 3M:s återanvändbara andningsskydd.

  Mer information