1. 3M Sverige
 2. 3M Energi

3M Energi

Flygbild över kraftledningar på landsbygden
Hjälper dig att leverera, spara och nyskapa världens energiresurser.
Visa energiprodukter

Energi

Använder mindre och underlättar för världen att utvecklas.

Vi hjälper dig att fånga solljus. Vi utvecklar och förser dig med en högkvalitativ, tillförlitlig anslutning till kraftledningsnätet. Vi gör kraftledningar lättare och ser till att de kan leda mer ström. Över hela världen hjälper 3M till att spara energi, sänka kostnaderna per watt och hitta nya sätt att skapa och upprätthålla en ljusare framtid.


Produkter för Energi

Visa alla produkter för Energi

     

    • Använder mindre, ger mer och hjälper världen att utvecklas.

     Vi hjälper dig att fånga solljus. Vi utvecklar och förser dig med en högkvalitativ, tillförlitlig anslutning till kraftledningsnätet. Vi gör kraftledningar lättare och ser till att de kan leda mer ström. Över hela världen hjälper 3M till att spara energi, sänka kostnaderna per watt och hitta nya sätt att skapa och upprätthålla en ljusare framtid. Vi samarbetar med de som skyddar, samlar in och sparar energi i alla branscher och på alla kontinenter. Vår drivkraft är att upptäcka nya sätt att samla in jordens energi och optimera värdefulla naturresurser.

     

    • Energiprodukter

     Upptäck 3M-produkterna som gör världen lättare att leva i.

     Visa alla energiprodukter Arrow

    • 3M Science. Applied to Life.™

     Our new brand embraces the science at the heart of everything we do.

     Läs merArrow

    Om 3M:s energimarknader

    • Vi på 3M är experter på att hjälpa dig att skapa en bättre värld. Våra energilösningar, från fönsterfilm till krympslangar, skapar utrymmen där människor vill leva, arbeta, utbilda sig och ha roligt. Vår förnybara energiteknik och solenergiteknik hjälper till att uppfylla tuffa hållbarhetsstandarder utan att påverka byggnadernas utseende.