1. 3M Sverige
 2. 3M Elektronik

3M Elektronik

Kvinna som använder handdator på ett datacenter.
Helping you build devices today that will power the world tomorrow.
Visa produkter

Elektronik

Förändring genom innovation.

Världen blir allt mer automatisk, från kundtjänst till kirurgiska ingrepp och flygplan. Programvara och elektronik leder revolutionen. Här på 3M har vi som mål att skapa produkter som inte bara förbättrar dagens elektronik, utan även vår förmåga att vara innovativa och föra morgondagens teknik framåt.


Produkter för Elektronik

Visa alla produkter för Elektronik
    • Förändring genom innovation.

     Världen blir allt mer automatisk; från kundtjänst till kirurgiska ingrepp och flygplan. Programvara och elektronik leder revolutionen. Vi har som mål att skapa produkter som inte bara förbättrar dagens elektronik, utan även vår förmåga att vara innovativa och föra morgondagens teknik framåt. Oavsett om det gäller att göra displayen på din mobila enhet klarare och ljusare eller se till att viktiga elektroniksystem fungerar i nödsituationer. Vi förser marknaden med nya produkter och hjälper till att föra in nästa elektronikgeneration.

     .

    Om 3M:s elektronikmarknader

    • Här på 3M är vi experter på att hjälpa dig att utveckla idéer som driver framtiden. Från projektorer och hörlurar till ledande tejp och kylningslösningar för datacenter – vi hjälper dig att hantera kostnader och lösa konstruktionsproblem. Våra mycket reflekterande filmer gör dina produkter ljusare, medan Novec™-vätskor ökar tillförlitligheten hos dina enheter genom att hålla dem kylda. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa bättre produkter för kunderna.