1. 3M Sverige
 2. Commercial Solutions

Commercial Solutions

Flygplan sett ovanifrån
Powerful solutions to enhance the impact of your brand.
VISA PRODUKTER

Commercial Solutions

Ta del av våra lösningar.

Vi tillhandahåller omfattande lösningar globalt så att du kan leverera en upplevelse till dina kunder. Vi ser till att din anläggning blir renare. Dina medarbetare säkrare. Ditt varumärke mer utmärkande.

 


Produkter för Commercial Solutions

Visa alla produkter
    • Ta del av våra lösningar.

     Vi tillhandahåller omfattande lösningar globalt så att du kan leverera en upplevelse till dina kunder. Vi ser till att din anläggning blir renare. Dina medarbetare säkrare. Ditt varumärke mer utmärkande. Vår teknologi blir ditt företags styrka.

    Om 3M:s marknader inom Commercial Solutions

    • Vi är experter på att få ditt varumärke att nå sin fulla potential och styrka. Vi samarbetar med underhållsexperter för att utveckla den golvvård, rengöring, grafik och de säkerhetslösningar som du behöver för att kunna förse dina kunder med en upplevelse av högsta kvalitet. Våra svampar, mikrofiberdukar och golvmoppar hjälper dig att leverera blankare golv och renare kök. Våra putsdukar, golvskyddsmedel och dammtrasor håller din kontorsbyggnad eller skola ren. Dina medarbetare kan känna sig trygga med våra skyddsmattor och anti-halkskyddsprodukter.