1. 3M Sverige
 2. 3M Fordonsindustri

3M Fordonsindustri

Man som håller i bromsskiva
100 years of innovation for the vehicles you’re working on today.
Visa produkter

Fordonsindustri

Gör rätt från början.

Ditt anseende får kunder att återkomma och gör att du utmärker dig bland dina konkurrenter. Med nästan 100 års erfarenhet inom fordonsindustrin kan vi konstruktion, tillverkning och reparation av bilar utan och innan. Vi kan göra allt från att hjälpa originaldelstillverkare att förbättra bränsleekonomin genom lättviktslösningar till att hjälpa billackerare att revolutionera lackeringsprocessen.


Produkter för fordonsindustrin

Visa alla produkter för fordonsindustrin

     

    • Gör jobbet rätt första gången, varje gång.

     Ditt anseende är ovärderligt. Det får kunder att återkomma och gör att du utmärker dig bland dina konkurrenter. Med nästan 100 års erfarenhet inom fordonsindustrin kan vi konstruktion, tillverkning och reparation av bilar utan och innan. Vi kan göra allt från att hjälpa originaldelstillverkare att förbättra bränsleekonomin genom lättviktslösningar till att hjälpa billackerare att revolutionera lackeringsprocessen. Vi kan hjälpa dig att få jobbet gjort snabbare, med större trygghet och längre hållbarhet – så att ditt anseende är lika gott i morgon som i dag.

     

    Om 3M:s marknader inom fordonsindustri

    • Vi är experter på att hjälpa dig att höja kvaliten på ditt arbete. Upptäck våra produkter av högkvalitativa slipmaterial, tejper, maskeringsfilmer, limmer och specialprodukter för tillverkning, reparationer och underhåll av bilar, båtar, flygplan och andra fordon.