1. 3M Sverige
 2. Konstruktion och bygg

Konstruktion och bygg

Byggarbetsplats på natten
Expanding what’s possible through form and function.
Visa produkter

Konstruktion och bygg

Gör djärva idéer möjliga, varje dag.

Ena dagen ska du tänja på gränserna och få jobbet gjort i tid och enligt budget. Nästa dag ska du se till att det dagliga arbetet överträffar förväntningarna. Vi förstår dig och det är därför vi brinner för kvalitetsprodukter som kan hjälpa dig.


Produkter för Konstruktion och bygg

Visa alla produkter för Konstruktion och bygg

 

 • Gör djärva idéer möjliga, varje dag.

  Ena dagen ska du tänja på gränserna och få jobbet gjort i tid och enligt budget. Nästa dag ska du se till att det dagliga arbetet överträffar förväntningarna. Vi förstår dig och det är därför vi brinner för kvalitetsprodukter som kan hjälpa dig. Från superstarka häftämnen till vackra reflekterande filmer och arkitektoniska ytbehandlingar – våra produkter ger dig konsekventa och enastående resultat. Oavsett om du utmanar konstruktionens gränser eller ser till att allt blir ordentligt gjort.

   

  .

Om 3M:s marknader inom konstruktion och bygg

 • Vi är experter på att hjälpa dig med vad som är möjligt att tänja på gränserna när det gäller form och funktion. Vi samarbetar med arkitekter, konstruktörer och byggföretag för att skapa vackra och funktionella utrymmen. Oavsett om det gäller fönsterfilm av högsta kvalitet, takmaterial, eltejp eller beprövade kablagehanteringslösningar kombinerar vi kravet på slitstark konstruktion med grundförutsättningarna för bra utformning.
  .