Ögonskydd

3M skyddsglasögon och korgglasögon är konstruerade för att fungera tillsammans med annan personlig skyddsutrustning. Ett brett urval av skyddsglasögon i olika färg och linstoner med en mängd olika linsbeläggningar, några med löstagbar skumtätning och nackbandsalternativ gör att du kan anpassa skyddsglasögonen för ditt användningsområde – i den stil du vill ha och med den funktion och prestanda du behöver.

3M skyddsglasögon
Prestanda. Stil. Komfort.

Det finns mycket att välja mellan bland 3M skyddsglasögon, alla med den komfort, säkerhet och stil som dina medarbetare kräver.

Hämta produktöversikt (PDF, 2,068 MB)
tre medarbetare som bär olika typer av 3M skyddsglasögon
Vilken typ av ögonskydd behöver jag?
  • 3M skyddsglasögon är utformade för att ge skydd mot stötar och finns med flera olika linsbeläggningar, färger och passformsalternativ för många olika arbetsuppgifter och branscher.

  • 3M Korgglasögon är designade för att skydda mot slag och stänk och finns i modeller med 3M™ Scotchgard™ Anti-fog-beläggning för bättre skydd mot imma och repor jämfört med traditionella anti-fog-beläggningar


Därför är ögonskyddets funktioner och passform är viktiga

  • Med fler än 12+ linsfärger som minskar bländning och förbättrar kontrasten, välj den som passar dina behov.

  • Välj mellan flera beläggningar: Anti-scratch(+), anti-scratch/anti-fog eller 3M™ Scotchgard™ Anti-scratch/antifog beläggning, som motstår imma längre än traditionell anti-fog-beläggning, också efter 25 vattentvättar

3M™ SecureFit™ glasögonplattform
Beställ ett gratis varuprov.

När komfort över hela arbetsdagen är ett måste, finns de innovativa 3M™ SecureFit™ glasögonen där trycket från skalmarna jämnas ut och fördelas autuomatsikt till storleken och formen på bärarens huvud.

BESTÄLL DITT PROV

Behöver du mer hjälp?