Primer- och färgsprutning vid omlackering

Primer- och färgsprutning vid omlackering

 • 3M har många olika lösningar för sprutning av primer och färg genom ytterligare innovationer som t.ex. PPS™ Paint Preparation System och det senaste Accuspray™-systemet.

  Innovativa lösningar för färgmatchning, vår dagsljuslampa hjälper dig att hitta rätt färg och nyans och kan förebygga dyrt omarbete.

  3M-lackeringssystem – valet för många bilverkstäder till att förbereda och spruta primer liksom blanda, matcha och spruta baslack och klarlack.

  För att göra lackeringsprocessen ännu renare använder du systemet 3M Dirt Trap Protection som är ett lätthanterligt sprutboxskydd. Det drar åt sig smuts från sprutboxens luft och gör lackeringen renare – det krävs mindre finisharbete.


 • Primersprutning vid omlackering med Accuspray™-pistoler

  Den revolutionerande utformningen av 3M Accuspray™ primerpistol med HVLP ger finishen från en förstklassig primerpistol till en bråkdel av kostnaden. Tack vare det utbytbara sprutmunstycket blir pistolen som ny varje gång du byter till ett nytt munstycke.

 • Skydda sprutboxen med Dirt Trap

  3M har tagit det enkla konceptet att skydda ytor och revolutionerat det till en helt förbättrad lackeringsprocess. Skyddssystemet 3M™ Dirt Trap är inte bara till för att skydda ytor utan i själva verket en banbrytande innovation, som verkligen fångar in damm, smuts och överryk i det unika non-woven-materialet.

 • Förbättrad på sex sätt.
  3M ™ PPS ™ systemet har antagits av lackerare världen över och har varit ett viktigt steg för produktivitet och kvalitet i nästan 20 år. Nu har 3M gjort det ännu bättre på sex kritiska områden, från topp till botten.

  För mer information om nästa produktutveckling inom lackeringsproduktivitet, ta reda på 3M ™ PPS ™ Series 2.0 Spray Cup System.

 • Sprutsystem för färg med PPS

  3M Paint Preparation System ökar produktiviteten betydligt vid processer för sprutning av primer och färg. I det slutna systemet kan du blanda direkt i och vid behov förvara oanvänd färg i engångsinnerbehållaren.
  Rengöringstid och lösningsmedelsanvändning sjunker till ett minimum, särskilt i kombination med sprutpistolsystemet 3M Accuspray™.

 • Dagsljuslampa

  3M PPS Dagsljuslampa II ger dig hjälp att hitta exakt rätt färg och nyans före lackering, så att du i minsta möjliga mån behöver göra om arbetet.