webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
Bilpolering och finisharbete

Bilpolering och finisharbete

 • Den unika 3M-processen med produkter för lackkorrigering hjälper dig att ge kunden ett perfekt resultat.
  Vare sig du ska ta bort ytdefekter eller bara vill få en perfekt glans är vår färgkodade poleringsprocess lätt att följa och ger dig ett fantastiskt resultat i få steg.

  Om du vill nå en perfekt finish för kunden är nyckeln att använda rätt sprutprocess och metod för klarlacken – följ färgtillverkarens rekommendationer!

  Moderna klarlacker är mycket känsliga för torkförhållanden. Ditt finisharbete blir enkelt att utföra och får en bra kvalitet så länge du använder och låter torka produkterna på rätt sätt.


 • Lackkorrigering

  Lackkorrigering – borttagning av defekter i baslack och klarlack

  Det spelar ingen roll hur skicklig du är eller hur ren luften är i sprutboxen, då och då måste du utföra lackkorrigeringar.

  Med processer och produkter från 3M som uppfyller dina behov kan du ta bort dammnoppor, färgrinningar eller nålstick med minimal ansträngning. Målet är att göra hela polerings- och finishprocessen så snabb och effektiv som möjligt.

 • Polering

  Polering

  Använd det färgkodade poleringssystemet 3M Perfect-it™ för att få en högglansig yta utan defekter. Produkterna är avsedda att kombineras, genom färgkodningen kan du vara säker på att välja ett polermedel med en passande dyna för att få bästa resultat.

  Obs! Polermedlen som rekommenderas i poleringsprocessen är endast för professionell användning på nysprutad klarlack. För ytor som redan är slitna/väderpåverkade så är produkterna från serien 3M Car Care mer lämpliga.

 • Polering och bilvård

  Polering och bilvård

  Vare sig du arbetar med att renovera bilens utseende på insidan eller utsidan så finns det lättarbetade produkter i serien 3M Car Care. De är lämpliga för att återställa även väderpåverkade klarlacker till hög glans.


 • Nyheter

 • Resurser

 • Här köper du

 • Support


Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Ändra ort
Sverige - svenska