Lanserade produkter

 • Ta en titt på sidan med nyligen lanserade produkter för specifik information om nya innovationer och lösningar på problem i karossverkstaden och för SMART-reparationer.


 • Vi presenterar 3M PPS Series 2.0.

  3M PPS Series 2.0 Spray Cup System förbättrar dramatiskt lackeringsprocessen med en revolutionerande ny design som ger avancerad prestanda, effektivitet och renhet. Läs mer om 3M ™ PPS ™ Series 2.0 Spray Cup System.

  Vi presenterar 3M PPS Series 2.0. Vi presenterar 3M PPS Series 2.0.
 • 3M Perfect-it Fast Cut Plus Extreme

  Få den perfekta finishen ännu snabbare. Fast Cut Plus Extreme är 3Ms nya och förbättrade rubbing.  Poleringstiden reduceras vanligtvis med 25%. Kunderna kommer att spara tid genom den ökade avverkningen.

  3M Perfect-it Fast Cut Plus Extreme 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme
 • 3M™ Power Tools for Body Repair

  Våra 3M™ Verktyg  är framtagna för en komplett serie till bilplåtslagare. Verktygen har låg vikt, är tryckluftsdrivna samt är lätta att manövrerera.

  3M™ Power Tools for Body Repair
 • 3M™ Hookit™ Flexible Foam Abrasive Disc

  Mångsidighet i sitt esse. 3M: s Flexibla skumrondeller kombinerar ett flexibelt aluminiumoxidslipmedel med ett mjukt skum för att skapa ett högpresterande och mångsidigt slippapper. Laserperforerade hål innebär utmärkt dammutsug. Kan även användas för våtslip. Flexibel och lång hållbarhet, ger en överlägsen finish.

  3M™ Hookit™ Flexible Foam Abrasive Disc
 • januari 31, 2020

  Smarta tillsammans - Lack & Poleringslösningar

  Upptäck hur du använder 3M ™ PPS ™ Series 2.0-produkter och vår nya 1-stegs poleringsprocess för att optimera din verkstad.

  01/31/2020 Smarta tillsammans - Lack & Poleringslösningar Smarta tillsammans - Lack & Poleringslösningar