3M™ Performance Sprutpistolsystem HVLP med PPS™ 2.0, 26778

 • 3M ID 7100228461
 • UPC 04054596831346

Precisionsprestanda med hög överföringseffektivitet och stort, justerbart sprutmönster

Snabbare rengöring och byten som kan hjälpa till att förbättra din produktivitet.

De utbytbara finfördelande munstyckena kan bytas ut snabbt och kopplas direkt till 3M™ PPS™ 2.0-seriens Spray Cup System.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Precisionsprestanda med hög överföringseffektivitet och stort, justerbart sprutmönster
 • Snabbare rengöring och byten som kan hjälpa till att förbättra din produktivitet
 • De utbytbara finfördelande munstyckena kan bytas ut snabbt och kopplas direkt till 3M™ PPS™ 2.0-seriens Spray Cup System
 • Sprejar ett komplett utbud av fordonsbeläggningar
 • Lättviktig, slagtålig sprutpistolskropp
 • Intuitiv, ergonomisk design för ökad komfort

3M™ Performance Sprutpistol är en av de första sprutpistolerna någonsin som designats specifikt för att spara tid och samtidigt leverera förstklassig prestanda. Dess integrerade system innehåller snabbt utbytbara finfördelningsmunstycken och 3M™ PPS™ -seriens 2.0 Spray Cups, vilket möjliggör snabbare rengöring, byten och cykeltider. HVLP munstycken finns i storlekar från 0.9 till 2.0 för att spreja ett komplett utbud av högpresterande fordonsbeläggningar med den höga överföringseffektivitet, konsekventa finfördelning och stora sprutmönster du förväntar dig av en premiumsprutpistol. 3M™ Performance Sprutpistol är tillverkad av ett slagtåligt kompositmaterial förstärkt med rostfritt stål och är en av de lättaste sprutpistolerna i branschen - samtidigt som den bibehåller den kraft och prestanda du förväntar dig som yrkesmålare.

3M™ Performance Sprutpistol är designad för den moderna yrkesmålaren och är en av de första sprutpistolerna någonsin som är specifikt utformad för att spara tid och samtidigt leverera förstklassig prestanda. Efter ett decennium av forskning och utveckling, och av samarbete med lackerare från hela världen, gör 3M om reglerna för sprutpistolteknik. Nu kan du få precisionsprestanda, en lättviktig slitstark design och ett innovativt munstyckssystem som gör att rengöring och byten går snabbare än någonsin. Det är en skillnad du kommer att se och känna, både medan du arbetar och i kvaliteten på och effektiviteten vid dina målarjobb. Allt för att förbättra din produktivitet så att du kan göra mer av det du älskar: lackera. Precisionsprestanda: Med hög överföringseffektivitet, ett stort och justerbart sprutmönster och en smidig avtryckare är den allt du förväntar dig av din bästa metallsprutpistol, och dessutom är den smartare än resten. Vårt utbytbara munstyckssystem, för vilket vi sökt patent, finns i storlekar från 0.9 till 2.0 (HVLP) för att spreja ett komplett utbud av högpresterande fordonsbeläggningar, inklusive solida färger, pärlemor, metallic, klarlack, tätningar och primers. Och snabblåsande låsringen fäster munstycket på sprutpistolens kropp, så att du kan känna dig säker på att det kommer att sitta fast och spreja med kraft. Förbättrade cykeltider: Det bästa av form och funktion möter oöverträffad produktivitet och mer effektiv användning av din tid. 3M™ Performance Sprutpistol är tredjepartstestad, godkänd av målare och ett smartare sätt att spreja. Snabbare rengöring: Tack vare ett integrerat system som inkluderar snabbt utbytbara munstycken och 3M™ PPS™ -seriens 2.0 Spray Cups passerar färgen aldrig genom sprutpistolens kropp. Vad betyder detta: du slipper färg som samlas i de inre komponenterna, du behöver inte längre montera isär sprutpistolen eller blötlägga i lösningsmedel och du riskerar inte korskontaminering som kan förstöra ditt jobb. Lättviktig och hållbar: När du ägnar hela dagen åt att måla bör en sprutpistol kännas som en naturlig förlängning av din hand och inte som ett ankare som drar ner dig. Genom att konstruera sprutpistolkroppen av ett slagtåligt kompositmaterial förstärkt av rostfritt stål minskade vi vikten med upp till 50 % jämfört med traditionella metallsprutpistoler utan att kompromissa med livslängden. Ergonomisk utformning: Från kroppen till avtryckaren optimerades 3M™ Performance Sprutpistol av kinesiologer för att passa bekvämt i din hand, samtidigt som den ger överlägsen sprutprestanda.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Klarlack
Drifttryck (metrisk) 1.38 bar
Färg Svart
Luftförbrukning (metrisk) 370 L/min
Varumärken 3M™