Det finns inget utrymme för kompromisser när det hettar till

Det finns inget utrymme för kompromisser när det hettar till

Hjälm för hög värme, kompatibel med huvud-, ögon-, ansikts- och hörselskydd

Extrema temperaturer, metallgnistor och stänk. Det är faktorer som ingår i arbetet. Och det är en tuff miljö att arbeta i. Du har inte råd att kompromissa med användarnas säkerhet och komfort. Vi på 3M vet vilka krävande arbetsuppgifter användarna utför varje dag. Därför har vi utvecklat ett sortiment av kompatibel personlig skyddsutrustning som ger skydd, komfort och regelefterlevnad på arbetsplatsen.


Komponenter och tillämpningar


 • 3M™ G3501 Skyddshjälm för industri

  3M™ G3501 Skyddshjälm för industri

  Produktegenskaper

  • Vändbart hjälminrede
  • Finns med rattjustering eller standardinrede
  • Vikt på mindre än 390 g inklusive rattjustering
  • Sex olika färger att välja mellan för varumärkes- eller rollidentifiering
  • Svettband i plast eller läder
  • Finns med 3-punkts hakband

 • 3M™ V5 Visir 5F-11

  3M™ V5 Visir 5F-11

  3M™ Visir 5F-11 skyddar mot slag med medelhög energi. Det har högsta möjliga optiska klarhet och Anti-Fog-beläggning som skyddar mot imma och repor. Det här visiret är särskilt lämpligt för slipning.

    • 3M™ V5 Guldvisir 5XG-IR5

  3M™ V5 Guldvisir 5XG-IR5

  3M™ Visir 5XG-IR5 har utformats med guldbeläggning av hög kvalitet för att skydda mot infraröd strålning och strålningsvärme i närheten av eldstäder och liknande i metallindustrin.

  Visiren finns med DIN 4–5 för att uppfylla behoven hos olika tillämpningar och branscher samt skydda mot stänk av smält metall och slag med medelhög energi.

  De passar perfekt för ugnsoperatörer vid tappning, provtagning, upphällning och gjutning.

   


 • 3M™:s stänk- och värmeskydd

  3M™ Stänk- och värmeskydd

  3M™ Frontskydd för hjälm FC1-AL och FC1-GR och 3M™ Nackskydd NC1-AL och NC1-GR har utformats för att ge extra skydd för både användaren och skyddshjälmen.

  Skydden är tillverkade av tyg av hög kvalitet som reflekterar värmestrålning och står emot gnistor och stänk. Detta bidrar till att minska de påfrestningar från värmen som användaren utsätt för och förlänger livslängden för hjälmen genom att reducera den mängd värmestrålning som skyddshjälmen utsätts för.

  Den strömlinjeformade designen förhindrar kontakt med annan utrustning, och tygdelarna kan enkelt bytas ut när de är slitna.


 • Kommunikation

  3M™ PELTOR™ Kommunikation

  I 3M™ PELTOR™-sortimentet finns flera olika flexibla kommunikationslösningar som ger bästa möjliga hörselskydd och samtidigt upprätthåller situationsmedvetenheten. Med hörselskydd från 3M™ PELTOR™ kan du kommunicera med kollegor och uppfatta varningssignaler i bullrig miljö - samtidigt som hörseln är skyddad 100% av bärtiden.