Om arkitektonisk design

3M Architectural Markets bygger på 3M:s tradition för innovation och tekniskt kunnande och erbjuder flexibla, kreativa samt tekniskt avancerade ytbehandlingar för arkitektur och inredning. Nästan alla ytor och glas kan förändras snabbt och enkelt för att få fram det utseende som du önskar, från marmor till trä och läder, till sandblästrat glas. 3M supporterar med all den information och teknik som du behöver för att uppnå den vision som önskas.

3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier efterliknar estetiken hos naturliga material och andra ytfinish till en bråkdel av priset. Montering av 3M ytfinish går mycket snabbare än en normal renovering. 3M™ Fasara™ glasfinish och Crystal glasfinish ger samma utseende, avskildhet och genomskinlighet som etsat eller sandblästrat glas eller glas med annan struktur.

3M Arkitektursfolier ger dig den designfriheten som krävs för att ge ditt varumärke liv på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.


  • Lätt att rengöra och desinficera ytor med 3M DI-NOC

    Ytfinish som är lätta att rengöra och desinficera

    Att hålla ytorna rena och desinficerade på rätt sätt är viktigare än någonsin. 3M™ DI-NOC™ ArKkitektoniska folier kan enkelt rengöras utan att försämra ytfinishen. Precis som rostfritt stål och andra hårda, icke-porösa ytor, är dessa DI-NOC Arkitektoniska folier hållbara och kompatibla med många traditionella kommersiella desinfektionsmedel.

    Idealisk användning på dörrar, väggar, skåp, frontbord och andra ytor i zoner med hög trafik.


Nyheter

Filter
Sortera
Tags
Tags
Läs in mer

Om yt- och glasfinish

Baserat på 3M:s tradition av innovation och tekniska kunskaper kan 3M erbjuda flexibla, kreativa och tekniskt avancerade yt- och glasfinishlösningar för arkitektur och inredning. Arkitektonisk finish hjälper fastighetsägare och designers att skapa en komplett stämning, som definierar de specifika egenskaperna hos alla miljöer. 3M:s teknik har utformats för att skapa utmärkt design, utöka komfort och respektera miljömässig hållbarhet.