3M Sliprondeller

95 Produkter

$doc.localizations.viewProducts (95)

95 Produkter

Fiberrondell

Fiberrondell

Filmrondeller

Filmrondeller

Lamellrondeller

Lamellrondeller

Nätskivor

Nätskivor

Pappersrondeller

Pappersrondeller

Skumrondeller

Skumrondeller

Slipduksrondell

Slipduksrondell

Snabbkopplingsrondeller

Snabbkopplingsrondeller

Ytkonditioneringsrondeller

Ytkonditioneringsrondeller

Produktkategori

Industrier

Varumärken

3M™ Cubitron™ II Fiberslipskiva 982CX Pro 3M™ Stikit™ Sliprondell 268L Scotch-Brite™ Roloc™ Ytkonditioneringsslipskiva SE-DR Scotch-Brite™ Roloc™ Precision ytkonditioneringsrondell Scotch-Brite™ Ytkonditioneringsslipskiva SL-DH 3M™ Trizact™ Hookit™ Matteringsrondell 443SA 3M™ Cubitron™ II Roloc™ Fiberslipskiva TR 982C Scotch-Brite™ Roloc™ Grovrengörare XT Pro Scotch-Brite™ Roloc™+ Grovrengörare XT Pro Extra Cut 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmrondeller på rulle 466LA 3M Xtract™ Nätrondell 310W 3M™ Trizact™ PSA Rondell rulle 268XA Scotch-Brite™ Ytkonditioneringsslipskiva SC-DH 3M™ Roloc™ Fiberrondell 782C 3M™ Hookit™ Sliprondell 216U 3M™ Blue rulle nätrondeller 3M™ Cubitron™ II Fiberslipskiva 987C Scotch-Brite™ Roloc™+ Grovrengörare XT Pro-rondell 3M™ Hookit™ Purple Sliprondell 260L Scotch-Brite™ Clean & Strip Rondell 3M™ Roloc™ Fiberrondell 787C 3M™ Hookit™ Slipskiva 245 Scotch-Brite™ Roloc™ Grovrengöringsslipskiva CG-RD 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Slipskiva 950U
Next

3M Slipskivor: Slip- och kapskivor

3M erbjuder ett komplett sortiment av slip- och kapskivor för många olika användningsområden, inklusive materialavverkning, utjämning, finishing och polering. Kombinationen av flera mineraler, hartssystem och underlag ger ett brett utbud av produkter utformade för att uppfylla de krav som krävs för användning på de flesta typer av trä, metall, komposit, gelcoat och målade substrat eller svårslipade material.

 • scotch-brite-rondell, detalj
  Öka hållbarheten och produktiviteten

  3M:s sliprondeller är designade för maximal hållbarhet. Många har våra revolutionerande precisionsformade slipmineral, som fungerar som ett kapverktyg som skär genom ytor som en kniv. De slipar snabbare och med mindre friktion, minimerar värmeuppbyggnaden i arbetsstycket och håller många gånger längre än konventionella mineraler. Den hållbara designen på våra slipmaterial bidrar till att minska arbetstiden, vilket förbättrar produktiviteten och ökar säkerheten.

 • 3M cubitron 982cx pro
  Minskar hand- och armvibrationer

  Hand-arm-vibrationsskadesyndrom (HAVS) är en arbetsskada som orsakas av kontinuerlig exponering för vibrationer från handhållna verktyg eller maskiner. Långvarig exponering för vibrationer kan skada blodkärl, nerver och senor i fingrar, händer och handleder. Vibrationsrelaterade skador kan leda till permanent minskad känslighet, styrka och fingerfärdighet.

  3M:s sliprondeller fungerar snabbare än konventionella alternativ. Den smidiga kapningen kräver mindre anläggningstryck av användaren, och tack vare det snabbt skärande slipmaterialet går jobbet fortare att slutföra, vilket bidrar till att förhindra hand- och armvibrationer.

 • 3M versaflo metallslipning
  3M Slipmaterial är oSa-certifierade för säkerhet och kvalitet

  3M är en av grundarna av Organisation for Safety in Abrasives (oSa). De granskar slipmaterialstillverkare enligt EN-standarder som garanterar högsta nivå av testad säkerhet för kapande och slipande verktyg.

  3M:s specialkonstruerade slipmaterial är alla oSa-certifierade, uppfyller helt EN-säkerhetsstandarder och genomgår regelbundet granskningar med certifierad kvalitetsledning under hela tillverkningsprocessen. Därför är det mindre troligt att rondellerna går sönder under användningen, vilket minimerar risken för olyckor.

Letar du efter en specifik slipfinish? Vi hjälper dig att hitta rätt lösning

Våra experter ger dig allt stöd du behöver för att ditt projekt ska gå så smidigt som möjligt. Vi kan samarbeta med dig för att hitta rätt slipmaterialslösning för dina behov genom professionell testning och analys.

Vanliga frågor om 3M-rondeller för slipning och kapning

 • Att välja rätt slipmaterial kan vara svårt eftersom en rad faktorer måste beaktas, inklusive materialet som används och den finish du vill uppnå. Problem med igensättning, avverkning och trötthet hos användaren kan påverka det slutliga resultatet. Det bästa alternativet är att prata med en 3M-expert som kan använda sin erfarenhet för att rekommendera det slipmaterial som är bäst lämpat för ditt användningsområde.

 • 3M erbjuder ett komplett sortiment av sliprondeller med tillval för alla användningsområden, inklusive duk- och skumrondeller, pappersrondeller, fiberrondeller, filmrondeller, lamellrondeller, nonwoven-rondeller, nätrondeller, rondeller för sammanfogning av metall och rondeller med snabbfäste.

 • Det beror på vilken typ av material du arbetar med. Om du ska kapa metall är kapskivor det bästa alternativet. Du måste välja rätt tjocklek för ditt slipmaterial, beroende på storleken och typen av metall.

  Lamellrondeller är det bästa alternativet för snabb avverkning och gradning av svetsfogar, vilket gör att du kan slipa, utjämna och göra finish med en och samma produkt. För borttagning av lack är non-woven-grovrengörare det bästa alternativet, som gör att du kan ta bort lackskikt utan att skada väggarna.

 • Genom att använda funktionen "Här köper du" till höger på produktsidan ser du vilka 3M-sliprondeller som finns tillgängliga. Välj helt enkelt de specifika alternativen du behöver för din sliprondell med hjälp av rullgardinsmenyerna och följ länken om du vill köpa. Kontakta en 3M-expert om du har några frågor om vilket slipmaterial du ska köpa.

 • 3M:s slipmaterialsvarumärken är gjorda av olika material och designade för olika ändamål. Cubitron- och Xtract-rondeller är mycket kraftiga och används för kapning och slipning, medan Scotch-Brite- och Trizact-skivor används för rengöring och polering.