1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Ytkonditioneringsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Grovrengörare XT Pro Extra Cut

Scotch-Brite™ Grovrengörare XT Pro Extra Cut

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Tar snabbt bort omfattande rost, tjock färg, korrosion och rengör svetsfogar.

Aluminiumoxidmineral tar snabbt bort det översta lagret och finslipar ner till den rena metallen under.

Extra formbarhet för större kontaktyta och snabbare borttagning av ytbeläggning.

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Tar snabbt bort omfattande rost, tjock färg, korrosion och rengör svetsfogar
 • Aluminiumoxidmineral tar snabbt bort det översta lagret och finslipar ner till den rena metallen under
 • Extra formbarhet för större kontaktyta och snabbare borttagning av ytbeläggning
 • Mycket starka fibrer står emot stötar och fungerar bra på kanter
 • Beständig mot belastning för jämn avverkning
 • Hög hastighet och låg vibration

Scotch-Brite™ Grovrengörare XT Pro Extra Cut är tillverkad med aluminiumoxid som har integrerats i en öppen nylonväv. Våra rondeller är utformade för att ta bort omfattande beläggningar, såsom rost, tjock färg och korrosion, samtidigt som de finslipar och jämnar ut den rena underliggande metallen.

Få ökad formbarhet utan att det påverkar styrkan när du förbereder metallytor eller tar bort rost och färg med Scotch-Brite™ Grovrengörare XT Pro Extra Cut. Våra rondeller har en kombination av förbättrade fibertrådar, harts och slipmedel med aluminiumoxidmineral som bildar en tjock, öppen struktur. Förbättrad fiberkonstruktion för ökad följsamhet och precision samt större kontaktyta för snabb borttagning av ytbeläggning. De följer svetsfogarnas linjer för att polera dem och gör att du kan nå svårtillgängliga områden. Aluminiumoxid är ett mycket hårt mineral som snabbt skär ner till ren metall. Används ofta i högtrycksapplikationer som skärning och borttagning av svetsfogar. Tar effektivt och snabbt bort omfattande rost, tjocka färg- och lacklager samt korrosion utan att efterlämna ojämnheter samtidigt som det behandlar det underliggande basmaterialet. Det innebär att operatörer kan avlägsna en ytbeläggning från ett arbetsstycke och förbereda det för svetsning eller limapplicering med samma rondell och slippa lägga tid på att byta slipmaterial. Dessutom gör den öppna strukturen att metallspånen åker ut, vilket minimerar belastningen. Rondellens hartsbindemedel bryts ned gradvis vid användning så att nya fiber och vass slipande aluminiumoxid kommer fram för att säkerställa en jämn slipyta under hela sliprondellens liv. De mycket starka fibrerna står emot stötar och ger låg vibration, hög hastighet och lång livslängd.

Föreslagna användningsområden
 • Tar bort svetsmärken, omfattande rost och rostgropar, tjock färg, korrosion och missfärgningar från svetsning

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist