1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Filmrondeller
 6. 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmrondeller på rulle 466LA

3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmrondeller på rulle 466LA

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Ge förutsägbar finish och konsekventa resultat

Skapa en hög glansnivå för finishen på bilklarlack, lack, glas, Corian och massiv akryl

Använd dem som en del av repareringsprocessen i två steg för lackdefekter på bilar

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Ge förutsägbar finish och konsekventa resultat
 • Skapa en hög glansnivå för finishen på bilklarlack, lack, glas, Corian och massiv akryl
 • Använd dem som en del av repareringsprocessen i två steg för lackdefekter på bilar

Ger högkvalitativ, jämn, poleringsklar finish på bilklarlack, lack, glas, Corian och akryl med 3M™ Trizact™ Finesse-it™-rulle med filmrondeller 466LA. Till våra 466LA-rondeller används 3M-tekniken för mikroreplikering för att erbjuda en jämn avverkning och fin finish, till skillnad från konventionella slipmedel. Finns i tre kornstorlekar – A3, A5 och A7.

Använd serien med 3M™ Trizact™ Finesse-it™-rulle med filmrondeller 466LA på olika ytlager, för att täcka de flesta behov av finish och behandling. Vår rullar är idealiska att använda på roterande instrument och miniexcenterslipar för att ge en jämn, högkvalitativ, poleringsklar finish på bilklarlack, lack, glas, Corian och akryl. Använd dem som en del av vår repareringsprocess i två steg för lackdefekter på bilar. Rondellrullarna är tillverkade med mikroreplikeringsteknik där kiselkarbidpartiklar av micron kornstorlek är formade till små pyramider av slipmineral. De är sedan belagda på en baksida av ej komprimerbar polyester. Till skillnad från konventionella slipmedel förblir rondellerna vassa, vilket ger en mer förutsägbar finish av hög kvalitet. Våra rullar med filmrondeller finns i tre kornstorlekar – A3, A5 och A7. Varje rulle består av 500 individuella rondeller med filmbaksida. Varje rondell är konstruerad för snabb åtkomst och fäste på roterande slipmaskiner eller excenterslipar. Trizact-sliprondeller kan vara upp till fem gånger längre än konventionella rondeller. De ger exakt kontroll över finishen, så att användaren mer sällan behöver gå ner i kornstorlek och därmed kräver färre processteg och slipprodukter. Slipmedlen har också fördelen av de tredimensionella strukturerna, jämnt fördelade över hela slipmedelsytan – för att säkerställa konsekvent funktion och inga avvikelser mellan rondeller.

Föreslagna användningsområden
 • Använd dem som en del av 3M Finesse-it™-repareringsprocessen med klarlack för finish på bilar

Specifikationer

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.