1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Pappersrondeller
 6. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Slipskiva 950U

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Slipskiva 950U

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Perfekt för preparering och reparation av plana ytor, inklusive olackerade applikationer

Helt öppen beläggning för minskad igensättning så att metall- och färgpartiklar avlägsnas

3M™ precisionsformade slipmineraler ger en jämn och hög avverkningsgrad med lång livslängd

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 144KB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Perfekt för preparering och reparation av plana ytor, inklusive olackerade applikationer
 • Helt öppen beläggning för minskad igensättning så att metall- och färgpartiklar avlägsnas
 • 3M™ precisionsformade slipmineraler ger en jämn och hög avverkningsgrad med lång livslängd
 • Med Hookit™-fästsystemet byter du rondeller snabbt och enkelt
 • E-pappersryggen är specifikt utformad för metallslipning

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Rondell 950U är en sliprondell som är utformad för hög prestanda på olackerade applikationer. Den är tillverkad med snabbskärande 3M precisionsformade slipmineraler med lång livslängd och med en öppen beläggning som minskar risken för igensättning. E-pappersryggen är specifikt utformad för metallslipning.

M™ Cubitron™ II Hookit™ Rondell 950U är den perfekta lösningen för att ta bort färg, ytbeläggningar och glödskal från galvaniserat stål, aluminium, glasfiber och andra underlag där det finns risk för igensättning. 950U-rondellerna har en öppen beläggning som minskar risken för igensättning – utan stearatbeläggning, för att minska risken för ytföroreningar. Dessa rondeller innehåller 3M precisionsformade slipmineraler, som bildar triangulära spetsar som skär genom metall, snarare än att mejsla eller plöja som traditionella slipmedel. Dessa spetsar är självslipande då de efterhand bryts ner, vilket ger en extremt snabb avverkan. 3M erbjuder ett komplett sortiment av Hookit-rondeller med kardborrefäste för arbetsplatser där rondeller med självhäftande baksida kan bli förorenade av damm eller smuts. Hookit-rondeller ger i regel finare finish än rondeller med självhäftande baksida, så de används ofta där en 3M™ Stikit™-rondell är för aggressiv. Hookit-sliprondeller är enkla att fästa på underläggsplattan med kardborrefäste (som säljes separat). De är lätta att ta bort och kan återvändas så länge det finns slipförmåga kvar. För bästa resultat kombinerar du dem med 3M™ Elite-excenterslipmaskiner.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist