1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Snabbkopplingsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Grovrengöringsslipskiva CR-DR

Scotch-Brite™ Roloc™ Grovrengöringsslipskiva CR-DR

Produkter
 • Tar bort lack och färg samt bereder ytor mer effektivt än stålborstar
 • Non-woven-material tar aggressivt bort ytbeläggningar utan skada på basmaterialet
 • Material med öppen väv motstår igensättning och värmeuppbyggnad, vilket ger än längre livslängd
 • Kardborrefästet gör rondellbyten snabba och enkla vid finishingprocesser i flera steg
 Mer...
Se alla detaljer
Total diameter (metrisk)
Overall_Diameter_Metric
Visa alla produkter 
 Total diameter (metrisk)
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Branscher
Flygindustrin, Allmän industri, Marin, Metallbearbetning, Underhåll och reparation, Transport och tung utrustning
Fästtyp
TR
Förpackningsstorlek
40, 60
Kornstorlek
Extra grov
Maximal hastighet
15000 rpm, 18000 rpm
National Stock Number
5345014192919
Produktform
Rondell
Slipmaterial
Kiselkarbid
Total diameter (metrisk)
50,8 mm, 76,2 mm
Underindustrier
Metalltillverkning
Varumärke
Scotch-Brite™
Detaljer
 • Tar bort lack och färg samt bereder ytor mer effektivt än stålborstar
 • Non-woven-material tar aggressivt bort ytbeläggningar utan skada på basmaterialet
 • Material med öppen väv motstår igensättning och värmeuppbyggnad, vilket ger än längre livslängd
 • Kardborrefästet gör rondellbyten snabba och enkla vid finishingprocesser i flera steg
 • Använder 3M Roloc snabbkopplingssystem för snabbt och enkelt byte av rondell.

Scotch-Brite™ Roloc™ Grovrengöringsrondell använder ett extra grovt slipmaterial av kiselkarbid och ett formbart non-woven-material som effektivt tar bort färg och rost från metallytor och svetsfogar. Våra rondeller har ett säkert kardborrefäste på baksidan och utgör ett bra alternativ till stålborstar.

Använd Scotch-Brite™ Roloc™ Grovrengöringsrondell för att effektiv avlägsna beläggningar utan att skada basmaterialet. Våra rondeller fungerar bra på hårda ytor. De är ett bra alternativ till stålborstar eftersom de har en större yta och inga lösa borst riskerar lossa. Kardborrefästet ser till att rondellen sitter säkert. Rondellerna är tillverkade av ett material med öppen väv som motstår igensättning och värmeuppbyggnad. Det innebär ett enhetligt avverkningsresultat under sliprondellernas hela livslängd. Scotch-Brite Roloc Grovrengöringsrondell levereras med ett Roloc™ TR-kardborrefäste som gör att det går snabbt och enkelt att byta rondell vid finishingarbeten som omfattar flera steg. Rondellerna använder slipmaterial av kiselkarbid, en mycket vass, syntetisk mineral som ofta används vid tillämpningar med lågt tryck, såsom lackeringsförberedelse. Den brister snabbare än aluminiumoxid och ger en bättre finish. Scotch-Brite™ slipmaterial för professionell användning är en samling unika ytkonditioneringsprodukter i vilka slipmaterialet har integrerats i non-woven-nylon eller andra syntetiska fibrer. Genom att kombinera slipmaterial med fibrer skapas ett slipsystem som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Materialet av öppen väv är igensättningsresistent, vilket innebär att fibrerna inte får så mycket beläggning. På så vis bibehålls slipmineralernas höga avverkningseffekt. Roloc TR Sliprondeller med snabbfäste är mindre rondeller som är försedda med en gängad plastknapp eller plastskruv för att snabbt och enkelt kunna monteras på en 3M™ Roloc TR Stödplatta*. På så sätt kan operatören enkelt byta rondell med en snabb vridrörelse. Roloc™ TR-systemet håller redskapet säkert, även för tunga applikationer. Vi erbjuder en mängd olika Roloc-rondeller för att operatörer ska kunna byta användningsområde på bara några sekunder. *Säljs separat

Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.