Sammanfogning och montering - Resurser

Berätta vilka material du vill sammanfoga så hjälper vi dig att hitta en lösning ur vårt breda sortiment av tejper och lim.


Varje projekt kräver en unik lösning. Här har vi sammanställt resurser inom sammanfogning och montering som kan hjälpa dig att hitta rätt produkt. Allt för att du snabbt och enkelt ska kunna slutföra ditt projekt.

Hittar du inte vad du söker?      Våra experter på sammanfogning och montering kan hjälpa dig.

  • Ta reda på hur människor från olika branscher använder våra toppmoderna lösningar för sammanfogning och montering för att lyckas i sina respektive branscher.

  • Håll dig informerad om nya innovationer, banbrytande applikationer och förändringar på marknaden.

  • Att dela kunskap är grunden till all innovation. Vi är övertygade om att dina processer, produkter och din verksamhet kan förbättras genom att vi utbildar om hur man använder våra produkter. Lyssna på vad våra kollegor har att säga för att hjälpa dig.


  • Vill du ha mer information? Här kan du läsa mer och lära dig om vad som är nytt och revolutionerande.

  • Behöver du fatta ett beslut som rör en speciell applikation? Kanske kan någon av våra rapporter hjälpa dig och underlätta ditt beslutsfattande.


Kontakta oss

 

Vi finns här för att hjälpa till.

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver tips för produkter, applikationer eller behöver teknisk rådgivning.

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver tips för produkter, applikationer eller behöver teknisk rådgivning.