Information från tillverkningsindustrin

För varje material och produkt som ska sammanfogas finns flera möjliga lösningar. Läs om de senaste nyheterna från 3M Sverige. Klicka för att utforska spännande uppdateringar, produktlanseringar och evenemang relaterade till tillverkningsindustrin. Ta reda på hur användare inom olika branscher använder våra tejper och lim för att skapa starka fogar som håller över lång tid samtidigt som de kan sänka kostnaderna och öka effektiviteten.

Vill du få hjälp att hitta rätt lösning och sammanfogningsmetod? Kontakta gärna våra specialister för mer information.

 

  • Sammanfogning av multimaterial och andra material som är svåra att fästa mot. Vi vet hur man löser utmaningar med material som är svåra att sammanfoga. Med våra innovativa lim- och tejplösningar kan du sammanfoga allt från lågenergiplaster, kompositer och metall till gummi- och skummaterial.

  • Regler från myndigheter ställer allt högre krav på bränsleekonomi, vilket har lett till att biltillverkare nu leder vägen när det gäller användning av viktreduktionsteknik. 3M och Automotive Engineering International samarbetar för att ta reda på vilka tekniker och material som är effektivast när det gäller att hjälpa biltillverkare att uppnå sina viktreduktionsmål.

  • 3M lim och tejper är lättanvända och effektiva lösningar för sammanfogning som i många fall kan utklassa mekaniska förband och svetsning. Våra produkter kan öka produktionsgenomströmningen, vilket kan leda till färre arbetstimmar och lägre tillverkningskostnader.


Kontakta oss

Vi hjälper dig.

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver produkt- eller applikationssupport eller vill komma i kontakt med en teknisk specialist.
Du når oss på 08-92 21 00 Du når oss på 08-92 21 00