1. 3M Sverige
  2. Commercial Solutions
  3. 3M™ rengöring för matt bilfoliering
Commercial Solutions

3M™ rengöring för matt bilfoliering

Ett effektivare sätt att rengöra och behålla den matta ytan.

 

Ett effektivare sätt att rengöra och behålla den matta folieringen

3M har precis lanserat en ny rengöring för matt bilfoliering som ger kunderna ett enklare och effektivare sätt att hålla folieringen fräsch.

Professionella bilfolierare och -installatörer vet alltför väl hur smuts, damm och regn kan göra det svårt att behålla den matta filmens yta på bilen. Matt bilfoliering behöver rengöras regelbundet för att behålla sin look. Med tidigare rengöringsmedel har det funnits risk för skador på vinylfilmens yta och för att den matta looken försvinner.

3M rengöringsmedel för bilfoliering finns som flytande rengöring i en 750 ml flaska och är enkel att använda. Du häller bara en liten mängd på en Scotch-Brite™ högpresterande trasa (eller motsvarande) och tar bort smuts med cirkulerande rörelser. Vid hårdare nedsmutsning, t ex fläckar från regnvatten, rekommenderar vi en fuktig Scotch-Brite™ Easy Eraser (svamp). Häll en liten mängd på svampen och tryck lätt för att ta bort smutsen. Efter rengöringen torkar du av ytan med en våt trasa för att ta bort den nedsmutsade rengöringsvätskan från filmens yta, och sedan med en mjuk trasa för att torka torrt.

Enklare än så blir det inte.

3M™ rengöring för matt bilfoliering har utvecklats för professionell användning och bör endast användas på matt bilfoliering.
3M och Scotch-Brite är varumärken som tillhör företaget 3M.


Videoklipp