News

 • Placeholder

  Placeholder


Ytfinish inom- och utomhus

Värmen i träets ådring. Det släta utseendet hos metall. Svalt som sten. Och hundratals andra val. Med så många ytfinish att välja bland kan 3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier erbjuda allt till ett överkomligt pris. Kombinera DI-NOC för ett enastående resultat som känns äkta


Användningsområden för Arkitektursfolier

 • Renovering av byggnader
  Renovering av byggnader

  3M-folier kan användas för att fräscha upp och förnya byggnadernas in- och utsida. Textur-, metallic-, glans- och marmoreringseffekter är möjliga med 3M:s arkitektoniska folier, så att byggnaden ser ny ut till en bråkdel av kostnaden.

  Kontakta oss
  Visa produktinformation

 • Finish med texturerad och naturlig design för inredning
  Finish med texturerad och naturlig design för inredning

  3M:s finish med textur och naturlig design ger snabba och effektiva renoveringslösningar med enkelt och ekonomiskt underhåll efter installationen. Hissar, toaletter, receptionsdisk – nästan alla ytor kan få ett nytt utseende med 3M:s ytfinish

  Kontakta oss
  Visa produktinformation

   

 • Whiteboardytor
  Whiteboardytor

  Med 3M:s whiteboardmaterial är det lätt att omvandla väggar och avdelare till whiteboardtavlor med valfri storlek. De kan användas på många olika sätt: från konferensrum på kontor, universitet, förskolor och skolor till butiker. Det är enkelt med 3M.

  Kontakta oss
  Visa produktinformation

   


Fördelarna med 3M DI-NOC Arkitektursfolier

 • Garanterat
  Väl beprövat

  3M DI-NOC Arkitektursfolier har utmärkt resistens mot vatten, smuts och slitage. Hållbarhet inomhus är upp till 12 år och utomhus upp till 5 år. Dessa folier använder 3M:s avancerade teknik för att erbjuda enastående kvalitet och hållbarhet tillsammans med sinnesro.

 • Prisvärt och hög kvalitet
  Prisvärt och hög kvalitet

  3M DI-NOC Arkitektursfolier har låg vikt och är självhäftande, vilket gör att de kan appliceras direkt på den befintliga ytan, vilket sänker arbets- och materialkostnaderna jämfört med naturliga material. Med 3M DI-NOC-produkter kan du skapa ett helt nytt utseende snabbt och till ett överkomligt pris. Men du behöver inte göra avkall på utseendet, tack vare den otroliga likheten med naturliga material.

 • Flexibelt och enkelt att applicera
  Flexibelt och enkelt att applicera

  Fästtekniken 3M™ Comply™ släpper ut luften genom små luftutsläppskanaler i häftningen, vilket ger snabb montering utan bubblor. Det fäster ändå kraftfullt på nästan alla underlag. Enkel applicering gör att du sparar både tid och pengar. På platta ytor eller över knepiga böjda ytor. Perfekt för väggar, tak, golv, möbler eller inventarier. Själva vinylmaterialet är otroligt flexibelt.


Videoklipp


Hämtningsbara filer3M-godkända foliemontörer

Hitta en 3M-godkänd foliemontör nära dig.


Om ytfinish

Det är lätt att renovera med 3M DI-NOC ytfinish. Dessa ytfinish kan användas för att göra om nästan alla ytor så att de får en realistisk yta med trä, marmorering eller struktur. Renovera och fräscha upp möbler, väggar, arbetsbänkar och inventarier och detaljer så att utrymmet får ett helt nytt utseende till ett överkomligt pris.