Kommersiell rengöring

Rengör med självförtroende

Se alla produkter

För snabbare, smartare, säkrare och mer effektiv rengöring

På en mycket konkurrensutsatt marknad står städfirmor under konstant tryck att sänka kostnader och städa på ett mer hållbart sätt – utan att kompromissa med arbetets kvalitet.

På 3M inser vi att den största delen av dina kostnader är arbetskraft och att det bästa sättet för dig att upprätthålla dina marginaler är att öka din personalproduktivitet - genom att hitta mindre arbetskrävande, mer miljömässigt hållbara lösningar eller helt ta bort processer.

Detta behov av mer produktiva, miljömässigt hållbara rengöringslösningar driver innovation på 3M: från golvvårdsrondeller som ger en högre glans som varar längre utan användning av kemikalier, till glasrengöringsmedel som både rengör och skyddar för en glans som varar längre, utan stora mängder lösningsmedel och ammoniak.

Söker du rengöring på ett säkrare och mer effektivt sätt? Prata med 3M först.


Rekommenderade nya produkter

Sidan Rekommenderade nya produkter
  • Vi har applicerat den unika Power-dot-tekniken på fyra olika skurnylon och -svampar, så att du kan bli av med inbrända matrester snabbare och effektivare. Med den här tekniken går det snabbare att skölja av svampen, utan att några matrester blir kvar, vilket gör att skursvamparna hålls renare längre.

  • Glasrengöringsmedlet som arbetar hårdare, så att du slipper. Rengör, skyddar och ger snabbt en glans som varar längre. Tar hand om både fingeravtryck och permanenta tuschpennor.

  • Bara två lager ger en ren, glänsande och slitstark yta som är mindre känslig för slitage, svarta fläckar, fläckar och repor.


Videor