Kommersiell rengöring

Rengör med självförtroende

Se alla produkter

För snabbare, smartare, säkrare och mer effektiv rengöring

På en mycket konkurrensutsatt marknad står städfirmor under konstant tryck att sänka kostnader och städa på ett mer hållbart sätt – utan att kompromissa med arbetets kvalitet.

På 3M inser vi att den största delen av dina kostnader är arbetskraft och att det bästa sättet för dig att upprätthålla dina marginaler är att öka din personalproduktivitet - genom att hitta mindre arbetskrävande, mer miljömässigt hållbara lösningar eller helt ta bort processer.

Detta behov av mer produktiva, miljömässigt hållbara rengöringslösningar driver innovation på 3M: från golvvårdsrondeller som ger en högre glans som varar längre utan användning av kemikalier, till glasrengöringsmedel som både rengör och skyddar för en glans som varar längre, utan stora mängder lösningsmedel och ammoniak.

Söker du rengöring på ett säkrare och mer effektivt sätt? Prata med 3M först.


Rekommenderade nya produkter

Sidan Rekommenderade nya produkter
 • Vi har applicerat den unika Power-dot-tekniken på fyra olika skurnylon och -svampar, så att du kan bli av med inbrända matrester snabbare och effektivare. Med den här tekniken går det snabbare att skölja av svampen, utan att några matrester blir kvar, vilket gör att skursvamparna hålls renare längre.

 • Glasrengöringsmedlet som arbetar hårdare, så att du slipper. Rengör, skyddar och ger snabbt en glans som varar längre. Tar hand om både fingeravtryck och permanenta tuschpennor.

 • Bara två lager ger en ren, glänsande och slitstark yta som är mindre känslig för slitage, svarta fläckar, fläckar och repor.


Skippa desinfektionsmedlet. Tar omedelbart bort 99.9% av mikroberna med bara vatten.

Vi förstår att hålla utrymmen fria från virus, baciller och bakterier har blivit viktigare än någonsin. Desinfektionsmedel dödar bakterier men de lämnar också rester som degraderar ytan. Istället kan du med hjälp av den patenterade teknologin i 3M™ Instant Microbe Removing Wipes fånga och ta bort bakterier för att rengöra ytorna och eliminera korskontaminering utan att använda desinfektionsmedel.

 • 3M™ Instant Microbe Removing Wipes

  Ingen kemisk lukt - ingen ytnedbrytning

  Välj en lösning som funkar med enbart vatten och ta bort behovet att tillsätta kemikalier - ingen kemisk lukt eller PPE krävs. Ingen ytnedbrytning.

  • Fånga snabbt och ta bort 99.9% av mikroberna inklusive SARS-CoV-2*
  • Använd vatten - det funkar utan desinfektionsmedel, ingen PPE krävs.
  • Minska avfallet - påfyllningsbara behållare, om våtservetterna torkar ut, tillsätt bara vatten
  • Eliminerar korskontaminering
  • Minskar potentialen för en grogrund för mikrober

   

  *Baserat på tester från tredje parter gjorde med endast vatten.
  För komplett lista över effektpåståenden se Tekniskt datablad (PDF, 154 KB)


Videor