Videos


Glasfinish

Glasfinish

Innovativ, inspirerande, informerande.

Hitta en foliemontör

Ge utrymmen liv med fönster- och glasdekorationer

Fördelarna med etsade, utklippta, sandblästrade, texturerade och andra dekorativa glasmönster är tydliga: avskildheten kan anpassas, ljuset flödar mellan rummen och till och med begränsade utrymmen kan kännas öppna. Tidigare var det dyrt att uppnå dessa yteffekter på glas, men nu är det möjligt att hålla sig till budgeten med 3M™ Fasara™, 3M™ Crystal och 3M™ Dichroic glasfinish.

Användningsområden för fönsterfolie

 • Fönstergrafik för varumärkesidentitet
  Fönsterfolie för varumärkesidentitet

  Använd fönstren för att visa upp ert varumärke. Oavsett om det är människor som går förbi eller glasdörrar i kontorets entré kan 3M:s Glasfolie ge möjlighet att förstärka företagets identitet.

  Kontakta oss
  Visa produktinformation

 • Fönsterfolie för avskildhet och dekoration
  Fönsterfolie för avskildhet och dekoration

  Att fönstren blir snygga är inte den enda fördelen med att använda 3M:s fönsterfolie, de ger även kontor och konferensrum bättre avskildhet samtidigt som de förblir ljusa och öppna.

  Kontakta oss
  Visa produktinformation

   

 • Fönsterfolie för skydd
  Fönsterfolie för skydd

  Flygande glas från ett fönster som krossas kan få allvarliga konsekvenser. Det är bättre att inte tänka på konsekvenserna, utan sätta in skyddsåtgärder. 3M™ Scotchshield™ fönsterfolie håller ihop glasskärvor och flisor.

  Kontakta oss


Fördelar med fönsterfolie

Vad gör 3M™ Fasara™ och 3M™ Crystal glasfinish unika?

Utseende: Våra dekorativa glas- och fönsterfolier förvandlar vanligt glas och fångar utseendet i utskuret mönster eller glas med struktur på ett otroligt sätt till en bråkdel av priset.

Flexibel: 3M Fasara glasfinish gör det möjligt att anpassa avskildheten för ett utrymme. Använd 3M Fasara glasfinish i block för att skapa en lugn effekt som med en rispappersvägg, eller klipp ut folien eller lägg på den i lager för att skapa spännande dynamiska effekter. 3M Crystal glasfinish ger möjlighet att skapa en komplex design eller text med hjälp av elektronisk skärteknik.

Enkel applicering: 3M:s expertkunskaper om adhesiv säkerställer snabb, precis, vacker och hållbar applicering på många olika glasunderlag.

Material: 3M Fasara glasfinish har tillverkats av hållbart och flexibelt polyestermaterial. 3M Crystal glasfinish har tillverkats i genomskinlig vinyl.

Snällt mot budgeten: Du får skönheten, genomskinligheten och avskildheten hos etsat, kapat, sandblästrat eller texturerat dekorationsglas till en bråkdel av kostnaden. Det går att spara pengar genom att sätta Fasara- and Crystal-glasfinish direkt på glas. Effektiva resultat på ett effektivt sätt.


Hämtningsbara filer


3M-godkända foliemontörer

Hitta en 3M-godkänd foliemontör nära dig.


Om glasfinish

3M:s glasfinish är ett utmärkt alternativ till etsat eller sandblästrat glas, det är en snabb och kostnadseffektiv lösning med hög kvalitet för att skapa avskildhet och dekoration på fönster.