Två 3M-medarbetare i syrummet
Hos oss bidrar dina idéer till att forma vardagen runt om i världen.

Arbeta på 3M

Avancerad sökning

Vad är det för skillnad att arbeta på 3M

Vår policy är att aldrig säga nej till en utmaning. I egenskap av ett av världens mest framstående företag har vi de bästa och smartaste medarbetarna, som arbetar för mer än bara sin egen karriär. De arbetar för att hela världen ska bli bättre.

 • Skog i gryning
  Förändra världen

  På 3M arbetar vi på ett sätt som gör skillnad genom att tillämpa vår teknik på ett sätt som har en positiv effekt på människors liv. Hållbarhet utgör kärnan i vår verksamhet. Det innebär att skydda naturtillgångar och skapa balans mellan ekonomiska faktorer, miljöfaktorer och sociala faktorer samtidigt som vi löser globala utmaningar. Vi har ett gemensamt mål: att förbättra allas liv.

  Varumärke

  Hållbarhet

 • 3M-skylt på campus
  Bli en del av ett världsledande företag

  Hos oss blir du en del av ett globalt företag som är känt för sin kompromisslösa integritet. Vi har visat vägen i mer än 114 år eftersom vi arbetar snabbt, tillvaratar förändring och förblir etiskt sunda. Du kan hitta inspirerande möjligheter inom branscher såsom hälso- och sjukvård, elektronik och fordonsteknik och uppfinner tekniker som gör vardagen enklare, säkrare och mer tillfredställande.

  Visa vår uppförandekod

  Granska företagets ekonomiska resultat

 • 3M:s chefsdesigner i en folksamling
  Arbeta med de bästa och smartaste

  3M är en enorm smältdegel av smarta, motiverade medarbetare. Hos oss kommer du att upptäcka en inkluderande kultur. Du kommer att samarbeta med andra nyfikna, kreativa personer. Våra många globala anläggningar, tekniker och produkter skapar bra förutsättningar för en givande karriär. Du får flexibilitet som hjälper dig att skapa balans mellan arbete och privatliv.

  Läs mer om vår jämställdhets- och integrationspolicy

 • Två 3M-medarbetare i ett laboratorium
  Väx genom utmanande arbete

  Hos 3M är frågan ”tänk om” en livsstil. Vi betraktar alla som en ledare och skapar utvecklingsmöjligheter i varje steg i din karriär. Oavsett om du arbetar på ett av våra laboratorier, kontor, produktionsanläggningar eller forskningscenter kommer du att lära dig, växa och utföra utmanande, givande arbetsuppgifter som gynnar både dig och 3M. Dina möjligheter är oändliga.

  Titta på olika lediga jobb hos 3M

  Tekniker

 • Två 3M-medarbetare som samtalar
  Bli belönad för dina insatser

  3M belönar dig om du utför ett bra arbete. Vi är ett provisionsbaserat företag. Ju mer du bidrar till 3M:s framgång desto mer framgångrik blir du. Vi erbjuder en konkurrenskraftig grundlön och, beroende på position, bonus relaterad till företagets och din personliga prestation. Vi erbjuder även ett stort antal förmåner och rabatter som är avsedda att hjälpa dig att få ett så bra liv som möjligt.

  Förmåner


Hos oss blir din passion din drivkraft.

Hos oss blir din passion din drivkraft.

Arbeta på 3M

 • Marknadsföring och kommunikation

  Hos oss får du tillgång till globala marknader och ett kontinuerligt flöde av innovativa produkter att marknadsföra. Om du är redo att ta dig an ett världsledande företags resurser, har en entreprenörsanda och vill börja med något nytt ska du titta på våra lediga jobb inom marknadsföring och kommunikation.

 • Försäljning

  Vi har alltid nya produkter som löser dina kunders problem. Vi är alltid innovativa och gör stor skillnad inom praktiskt taget alla branscher du kan föreställa dig. Läs mer om lediga jobb inom försäljning hos 3M och få tillgång till de globala möjligheter som bara 3M kan ge dig.

 • Forskning och utveckling

  Med fler är 45 kärntekniker, och fler på gång, ligger vi i framkanten när det gäller utveckling inom i princip alla branscher du kan föreställa dig. Inom forskning och utveckling får du ett konstant flöde av nya idéer och kan utmärka dig i en produktlinje som förbättrar miljontals människors liv.

 • Teknik: företag

  Teknikerna utgör grunden för vårt nyskapande. Vårt åtagande att följa upp nya idéer innebär att du har frihet och stöd för att anamma nya tekniker, utveckla nya material och skapa nya lösningar. Med produkter inom i stort sett alla branscher är möjligheterna hos oss bättre än hos andra för motiverade tekniker.

 • Teknik: tillverkning/kvalitet

  Hos oss kan du utnyttja alla dina tekniska kunskaper för att utveckla innovativa lösningar som förändrar världen. Vi arbetar för att skapa, effektivisera och förbättra tillverkningsprocesser, produktkvalitet och helhetsintryck.

 • Finansverksamhet

  Med vår samarbetspolicy som uppmuntrar ledarskap och initiativ är det inte konstigt att vi rankades på 15:e plats på Fortunes lista över de ”50 mest ansedda företagen”. Om du är redo att kliva in i en organisation som har varit framgångsrik i mer än 100 år ska du leta efter lediga jobb inom finansverksamheten hos 3M.

 • Personalresurser

  I mer än 100 år har vi levererat innovativa lösningar – produkter och material som förändrar människors liv över hela världen. Hemligheten bakom vår framgång är en energisk miljö där alla får säga sin mening och där alla i teamet bidrar till slutresultatet.

 • Informationsteknik (IT)

  3M är en oändlig smältdegel av smarta, motiverade medarbetare. Hos oss kommer du att upptäcka en inkluderande kultur. Du kommer att samarbeta med andra nyfikna, kreativa personer. Om du väljer en karriär hos 3M får du möjlighet att: arbeta med system och tekniker av världsklass, göra proaktiva företagsanalyser, avancera så långt din kompetens och din initiativförmåga driver dig och hjälpa oss att förändra våra affärsmetoder. Hos oss får du företag att växa och hållbarhet att öka genom att tillhandahålla: optimerade globala affärsprocesser, globala allmänna data och nästa generations arbetsverktyg och system. Läs mer om våra spännande lediga jobb här.

   

 • Sourcing och drift

  På vår världsledande sourcing- och driftavdelning kan du arbeta inom områden såsom kemiska polymerer, pappers- och mellanläggsinslagning, och fibrer, informationsteknik osv. Det finns alltid ett område som passar din kompetens.

 • Leverantörskedja

  Om du arbetar inom leverantörkedjan hos 3M vet du vad det innebär att få saker att hända. Med hjälp av kvalitetshanteringsmetoden Six Sigma och lean management kan du uppnå effektivitet, snabbhet och kunnande. Du kommer dessutom att upptäcka oanade karriärsmöjligheter som är lika omfattande som vår produktlinje.

 • Juridik

  Ett globalt team med jurister och personal som arbetar på 3M:s juridiska avdelning leder, skyddar och utökar 3M:s verksamhet. De ligger steget före när det gäller spetsteknik och ser till att därmed associerad lagstiftning efterföljs. De här yrkesmännen samarbetar med varandra och med de företag de vägleder och representerar, samtidigt som de demonstrerar och vårdar 3M:s åtagande att följa de striktaste etiska standarderna.

Kvinna med iPad

Hos oss får du många bra förmåner.

FÖRMÅNER HOS 3M