3M™ DI-NOC™ - Interior Design Solutions

3M™ DI-NOC™ - Interior Design Solutions

3M DI-NOC folier - förvandlar utrymmen och föremål


Matt ytbeläggning

Låt dig inspireras. Se våra videor från våra utställningslokaler under DESIGNVECKAN I MILANO 2018 och 2019

 • MILAN DESIGN WEEK - 2018
  MILAN DESIGN WEEK - 2018
 • MILAN DESIGN WEEK - 2019
  MILAN DESIGN WEEK - 2019

Den matta serien

Upptäck den nya DI-NOC-kollektionen med matta mönster.

Den nya DI-NOC™-kollektionen kombinerar forskning med konstnärlighet i en avancerad ultra-matt ytbeläggning, designad och producerad av 3M Research and Design center i Japan. Den unika finishen ger en så naturlig look att det nästan är omöjligt att urskilja det äkta materialet från DI-NOC™-mönstret. Det finns flera nya snygga effekter att lägga till i inredningspaletten – bland annat trämönster som ser ut att komma direkt från skogen, stenmönster med naturligt utseende och realistiskt djup, samt varianter i metallic, enfärgat eller som ger intryck av lyxig textil eller läder. De drar inte bara uppmärksamheten till sig, utan står också emot fingeravtryck och fläckar.


DI-NOC™ glas

Nyhet: 3M™ DI-NOC™ Glass Finish

Det helt transparenta adhesivlagret gör att 3M™ DI-NOC™ Glass Finish kan appliceras direkt på glasytan, vilket öppnar upp enorma och helt fantastiska möjligheter. Tillsammans med glas är nya 3M™ DI-NOC™ Glass Finish mångsidiga nog att helt förvandla ett utrymme och skapa en ljus, känslostark upplevelse, samt även fräscha upp serviceytor där tålighet och enkel rengöring är egenskaper som uppskattas i glas. Vi erbjuder 18 olika alternativ - allt från trä och metall till textil och sten - samt även ett svartvitt mönster.


Titta på denna video för att se hur vi använde 3M™ DI-NOC™ Glass Finish för vår utställningslokal under designveckan i Milano.

DI-NOC-glas

Förvandling utan begränsningar. Eleganta förbättringar.

Hitta inspiration i de nya kollektionerna


Registrering

 • Tack för din förfrågan till 3M. Informationen du lämnar på denna blankett kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon av en 3M-representant eller av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 • Alla fält är obligatoriska såvida de inte angetts som valfria.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Skicka

Tack så mycket.

Vi har fått din förfrågan.

Våra ursäkter...

Ett fel har uppstått när du skickade in. Försök igen senare...