System med tryckluft för underbehandling inför färgarbeten

Spotrepair-set

lönsamhet på kort tid.

Mycket kan hända på 90 minuter. Man kan till exempel reparera småskador. Med spotrepair-setet reparerar du små skador upp till 3,5 cm direkt med bara ett set och en maskin. Det snabba resultatet gör inte bara kunderna glada. Möjligheten till fler jobb med spotrepair-setet skapar naturligtvis extra inkomster också.

Reparation och lackering av små skador har blivit en del av det dagliga arbetet. Därför är ett optimerat system för att utföra sådana reparationer allt viktigare. Med plastreparationsmaterial, slipmedlen 3M™ Cubitron™ II och lackfinishprodukter så erbjuder avdelningen 3M Bileftermarknad en hel palett av koordinerade komponenter för en unik process, för första gången i en enda förpackning. Och de kan alla användas med en och samma Festool-maskin. Denna slags effektivitet är ny och en milstolpe för förenklade arbetsprocesser med bibehållen kvalitet.

 • Broschyr

  Läs mer om klassens bästa slipmedel från 3M i kombination med exklusiva motorverktyg från Festool Automotive Systems.

  Hämta broschyren >

 • Produktkatalog

  Kolla in hela utbudet av produkter från 3M och Festool Automotive Systems som tillsammans utgör det heltäckande Total Automotive Sanding System.

  Hämta katalogen >

 • Stegvis beskrivning av SMART-reparationer

  Kunskap om processen är A och O när man vill skapa enhetliga och standardiserade arbetsflöden. Följ processen steg för steg för att uppnå ett optimalt resultat.

  Stegvis beskrivning av SMART-reparationer >


3M™ Personsäkerhet

Köp alla produkter

 • Total Automotive Sanding System

  Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL

  BESÖK 3MCOLLISION.COM