Elektriskt sprutsystem för underbehandling inför färgarbeten

Säkerhetsset

Säkert hela vägen.


Torrt och explosivt damm hör inte hemma i omgivningsluften, utan i säkerhetssetets brandhämmande plastbehållare. Setets specialdammsugare minimerar kompromisslöst brand- och explosionsrisken och skyddar därmed aktivt mot damm i verkstaden. Till och med i den kompletta utrustningen är säkerhetssetet ett bra exempel på arbetsplatsorganisering som gör att man kan arbeta upp till 30 % snabbare.

3M har perfekta skyddsprodukter för säkerhetssetet som skyddar medarbetarna i verkstaden. Skyddsglasögon, hörselskydd och andningsskydd ingår i sortimentet, precis som slippappersserier för olika underlag, som förhindrar kontaktkorrosion och blåsbildning.

 

 • Elektriskt sprutset för underlagsarbete inför färgarbeten

  Ett system med fokus på arbetsmiljön tack vare damm- och vibrationskontrollen i ETC EC 150 med klossbroms – en produkt i en klass för sig när det gäller användarvänligheten.

  Elektriskt sprutset för underlagsarbete inför färgarbeten>

 • Produktkatalog

  Kolla in hela utbudet av produkter från 3M och Festool Automotive Systems som tillsammans utgör det heltäckande Total Automotive Sanding System.

  Hämta katalogen >

 • Sprutset med tryckluft för underlagsarbete inför färgarbeten

  Uppnå låga kostnader för tryckluft och effektiv hantering med trycklufts-förberedelsesetet.

  Trycklufts-förberedelseset>

 • Primersprutning med maximal precision

  Kunskap om processen är A och O när man vill skapa enhetliga och standardiserade arbetsflöden. Följ processen steg för steg för att uppnå ett optimalt resultat med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Primersprutning med maximal precision>


Verktyg och tillbehör som rekommenderas till karossreparationssystemet

Köp alla produkter

 • Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL