System med tryckluft för underbehandling inför färgarbeten

Sprutset med tryckluft för underlagsarbete inför färgarbeten

Mindre färg och lägre kostnader

Låga kostnader för tryckluft och effektiv hantering med trycklufts-förberedelsesetet. IAS-slangen gör det enkelt att byta maskin. Och LEX-motorteknologin ger extra lång livslängd så att setet blir en riktigt bra investering. Det ger de bästa möjligheterna att alltid snabbt nå perfekt resultat.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ slipremsa för problemfri spackelslipning. Fulländat för snabbt och materialsnålt arbete så att du får ännu jämnare ytor. Du delar papperet utmed perforeringen och sätter det på ett litet handblock, medan det innovativa Multihole-hålsystemet med pilmönster transporterar bort slipdammet bättre. Precisionsslipning i en ren verkstadsmiljö.

 

 • Elektriskt sprutset för underlagsarbete inför färgarbeten

  Ett system med fokus på arbetsmiljön tack vare damm- och vibrationskontrollen i ETC EC 150 med klossbroms – en produkt i en klass för sig när det gäller användarvänligheten.

  Elektriskt sprutset för underlagsarbete inför färgarbeten>

 • Produktkatalog

  Kolla in hela utbudet av produkter från 3M och Festool Automotive Systems som tillsammans utgör det heltäckande Total Automotive Sanding System.

  Hämta katalogen  >

 • Säkerhetsset

  Säkerhetssetet är avsett för användning i områden som är känsliga för torrt damm. Setet är försett med en flamsäker plastbehållare för att minimera risken för eldsvåda och explosion.

  Säkerhetsset >

 • Primersprutning med maximal precision

  Kunskap om processen är A och O när man vill skapa enhetliga och standardiserade arbetsflöden. Följ processen steg för steg för att uppnå ett optimalt resultat med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Primersprutning med maximal precision>

3M™ slipmedel och tillbehör

Köp alla produkter

3M™ Personsäkerhet

Köp alla produkter

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL