Elektriskt sprutsystem för underbehandling inför färgarbeten

Elektriskt sprutset för underlagsarbete inför färgarbeten

Tänk på hälsan.

 


Med utsugsidentifiering, vibrationskontroll och skivbroms bevisar el-förberedelsesetet hur hälsovänligt det är. Men hanteringen är också i en klass för sig. Så flexibelt och lätt att man till och med arbetar hur enkelt som helst med en hand. Genom den slitstarka och ekonomiska EC-TEC-elmotorn blir el-förberedelsesetet en drivkraft i företaget.

3M™ Accuspray™-systemet. Handverktyg mot färgdimma, genomslipning och ineffektivitet. Med denna uppfinning är släta ytor och perfekta skikttjocklekar inte längre en tillfällighet. Det är standard. ”Jetdrift” under fyllningsprocessen sparar tid och arbete, ligger lätt i handen och är enkelt att rengöra, så att man snabbt kan byta färg.

 

 • Sprutset med tryckluft för underlagsarbete inför färgarbeten

  Uppnå låga kostnader för tryckluft och effektiv hantering med trycklufts-förberedelsesetet.

  Trycklufts-förberedelseset>

 • Produktkatalog

  Kolla in hela utbudet av produkter från 3M och Festool Automotive Systems som tillsammans utgör det heltäckande Total Automotive Sanding System.

  Hämta katalogen > 

 • Säkerhetsset

  Säkerhetssetet är avsett för användning i områden som är känsliga för torrt damm. Setet är försett med en flamsäker plastbehållare för att minimera risken för eldsvåda och explosion.

  Säkerhetsset>

 • Primersprutning med maximal precision

  Kunskap om processen är A och O när man vill skapa enhetliga och standardiserade arbetsflöden. Följ processen steg för steg för att uppnå ett optimalt resultat med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Primersprutning med maximal precision>


3M™ slipmedel och tillbehör

Köp alla produkter

3M™ Personsäkerhet

Köp alla produkter

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL