Lackfinishsystem

Högglanspoleringsset

Hög hastighet för högre glans.


Perfekt finish på nolltid. Högglanssetet fungerar för alla lacksystem och svårbearbetade färgnyanser. Standardprocessen ger ett felfritt polerresultat utan ansträngning. Och tack vare den välplanerade arbetsplatsorganiseringen med många förvaringsfack sparar du tid när du ska städa undan.

Grön, gul, blå. Så ser du garanterat att du alltid använder rätt tillbehör. Det färgkodade poleringssystemet förhindrar risk för förväxling och gör att du alltid använder rätt polermedel och rätt polersvamp för varje arbetsmoment. Det är en förutsättning för ett snyggt och exakt arbete.

 • 3M™ Trizact™ – extra effektiv slipning.

  Med 3M™ Trizact™ får du ett slippapper som sköter sig självt. Dessutom bidrar det till en perfekt finish på ditt poleringsjobb.

  Lackfinishsystem – poleringsprocess (Trizact)>

 • Produktkatalog

  Kolla in hela utbudet av produkter från 3M och Festool Automotive Systems som tillsammans utgör det heltäckande Total Automotive Sanding System.

  Hämta katalogen > 

 • Broschyr

  Läs mer om klassens bästa slipmedel från 3M i kombination med exklusiva motorverktyg från Festool Automotive Systems.

  Hämta broschyren  >

 • Poleringsprocessen – beskrivning steg för steg

  Kunskap om processen är A och O när man vill skapa enhetliga och standardiserade arbetsflöden. Följ processen steg för steg för att uppnå ett optimalt resultat – smidigt och lätt med det färgkodade poleringssystemet från 3M.

  Poleringsprocessen – beskrivning steg för steg>


3M™ slipmedel och tillbehör

Köp alla produkter

3M™ Personsäkerhet

Köp alla produkter

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL