System med tryckluft för karossreparationer

Slipset med tryckluft för karosseri

Besparingar för proffs.
Professionellt resultat till lägre kostnad.

Upp till 30 procent lägre energikostnad. Imponerande! Precis som slipresultatet. Slipsetet med tryckluft imponerar med sin låga tryckluftsförbrukning och höga slipverkan. Det är det effektivaste sättet att nå perfekta resultat.

Slipa med toppvärden. För tid är pengar. 3M™ Cubitron™ II-slippappret är ledande både vad gäller hastighet och hållbarhet. Jämfört med andra förstklassiga produkter garanterar det perfekt slipkvalitet dubbelt så länge, samtidigt som det kräver betydligt mindre kraft och tryck.

 

 • Elektriskt slipset för karosseri

  Total Automotive Sanding System är tillgängligt för verkstadstekniker i en elektrisk version som omfattar ROTEX RO 150.

  Elektriskt slipset för karosseri >

 • Produktkatalog

  Kolla in hela utbudet av produkter från 3M och Festool Automotive Systems som tillsammans utgör det heltäckande Total Automotive Sanding System.

  Hämta katalogen >

 • Slipning utan hastighetsbegränsning – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ II kan användas till maximal avverkning med minimal värmeutveckling och resultatet blir perfekt med endast fyra standardkornstorlekar.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Slipprocessen – beskrivning steg för steg

  Kunskap om processen är A och O när man vill skapa enhetliga och standardiserade arbetsflöden. Följ processen steg för steg för att uppnå ett optimalt resultat.

  Visa slipprocessen steg för steg 


3M™ Personsäkerhet

Köp alla produkter

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL