Översikt över samarbetet

Ett globalt och strategiskt samarbete

Nu presenterar vi ett samarbete som gör det möjligt för verkstäder som utför kollisionsreparationer på fordon att ta del av ett av marknadens mest effektiva och heltäckande underarbets- och ytbehandlingssystem.

 • Tre viktiga saker att känna till


  Ni har efterfrågat en högeffektiv helhetslösning för dammborttagning. Vi har lyssnat och är stolta över att kunna lansera Total Automotive Sanding System på den globala bileftermarknaden. Här följer lite viktig bakgrundsinformation:

  1. Systemet har utvecklats som svar på det ständiga behovet av renare, säkrare, mer effektiva och lönsamma verkstäder och kombinerar klassens bästa slipmedel från 3M med Festool Automotive Systems exklusiva elverktyg och dammborttagningslösningar. Har ni någonsin sett ett mer lysande samarbete?

  2. Festool arbetar löpande med att utveckla ny teknik och har erbjudit professionella och trendsättande lösningar till hantverkare i över 90 år. Festool Automotive Systems har varit experter inom slipteknik sedan 1951 och på dammborttagning sedan 1976. Företaget tillverkar elverktyg som anses vara de bästa i hela fordonsreparationsvärlden.

  3. 3M grundades 1902 och är idag ett globalt och expansivt bolag som står bakom 60 000 produkter som används av hushåll, företag, skolor och sjukhus. Den globala 3M-koncernen sysselsätter forskare och ingenjörer över hela världen, bedriver verksamhet i 70 länder och försäljning i 200 länder. Företaget har som vision att skapa teknik och produkter som hjälper alla företag till framgång och förbättrar alla hem och liv. 3M Bileftermarknad finns över hela världen och levererar till verkstäder som utför kollisionsreparationer via över 70 dotterbolag. 3M AAD har djupgående kunskaper om branschen och nära relationer till yrkesfolket som arbetar med kollisionsreparationer.

  3M Bileftermarknad och Festool Automotive Systems är glada över att kunna medverka till bättre arbetsresultat med hjälp av ditt kunnande.

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System


  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL

  BESÖK 3MCOLLISION.COM