Renare verkstad. Snabbare vinst.

Total Automotive Sanding System - Hög effektivitet som uppfyller premium kvalitet Systemet du alltid kan lita på.

Prenumerera på Nyhetsbrev

Med vårt sortiment lyckas du

 

Från perfekt till suverän.

Redan nu finns ett stort produktutbud när det gäller behandling av fordon, som omfattar allt från paketlösningar till 3M™ slip- och lackfinishprodukter. Målsättningen är att förse både små verkstäder och större industriproducenter med högkvalitativa produkter.

Från försprång till vinst.

Våra standardiserade arbetsprocesser är till stor hjälp för varje verkstad. De förenklar och förkortar processerna för ytbearbetning och gör att varje reparation går mycket snabbare. Enkla processer, upprepningsbara arbetsresultat, stor effekt.

Perfekt service.

SERVICE all-inclusive är lika förknippat med Festools verktyg som kvalitet och tillförlitlighet. När du registrerar din produkt inom 30 dagar efter köpet får du tillgång till ett omfattande trygghetspaket som gör att du slipper oroa dig, samtidigt som du sparar tid och pengar. Därför är varje verktyg inte bara en bra utan också en säker investering.

 • Total Automotive Sanding System

  Upplev skillnaden

  Lönsamhet och effektivitet: Förbättrad dammborttagning och en mer strukturerad arbetsstation kan minska omarbete och tidsspill och förbättra lönsamheten.

  Hälsa och säkerhet: Systemet är utformat med teknikerns säkerhet för ögonen och har exempelvis gjorts mer ergonomiskt. Det är något vi alla kan vara glada över.

Tillämpningar för bilindustrin

 • Möt all-inclusive Garanti

  Möt all-inclusive Garanti

  Registrera din Festool maskin inom 30 dagar efter inköp för att kunna ta del av servicevillkoren. Fördelar 15 dagar pengarna tillbakagaranti, 36 månaders stöldskydd och mycket mer.

   UTFORSKA GARANTI NU


Aktuella videoklipp


 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M och Festool Automotive Systems har utvecklat ett globalt, strategiskt samarbete för att kunna erbjuda bästa möjliga service åt branschen vid reparationer av krockskador. De förstklassiga, innovativa slipprodukterna från 3M, t.ex. 3M™ Cubitron™ II-slipprodukter, kan nu användas tillsammans med förstklassiga ytbehandlingsverktyg från Festool Automotive Systems, till exempel pneumatiska och elektriska slipmaskiner, polermaskiner och stödplattor, arbetsstationer för ytbehandling med vakuum och dammborttagning.

  LÄS MER OM FESTOOL

  BESÖK 3MCOLLISION.COM