En ingenjör iklädd personlig skyddsutrustning söker efter information

Resurser och verktyg för automatisering av slipmaterial.

Vi finns här för att hjälpa dig med automatisering.

FRÅGA EN ROBOTEXPERT

Kliv på tåget mot automatisering

Om du inte är bekant med avlägsnandet av material med robotar sedan tidigare finns det mycket att lära. Därför har 3M:s robotexperter utvecklat verktyg och resurser som hjälper dig genom automatiseringsprocessen – från att utvärdera din nuvarande manuella process till att välja en systemintegratör, och alla steg däremellan.


Funderar du på robotslipning och -finishing?

Är du redo att kliva på tåget mot automatisering? De här resurserna kommer få dig att fundera på automatisering och om det kan vara rätt för din verksamhet.


Förbereder för samarbete

Om du inte har en intern robotexpert som kan designa ditt robotsystem måste du samarbeta med en systemintegratör.

Var beredd på att ställa frågor – och att svara på frågorna som han eller hon har till dig. Resurserna nedan hjälper dig att förbereda dig inför det här viktiga steget i automatiseringsprocessen.


Kommer närmare automatisering

Din process uppfyller alla krav. Du känner till systemintegratörer. Du är redo att ta robotteknik på allvar. Resurserna nedan hjälper dig att komma ännu närmare automatisering och alla fördelar som medföljer.


Läs mer om robotanvändning

3M erbjuder sliplösningar och expertis för att hjälpa dig att automatisera flera olika materialborttagningsprocesser – från robotslipning till robotpolering, och alla steg däremellan.

Besök våra sidor om metallbearbetning för att läsa mer.Automatiserad polering med slipband

Produkter för automatisering

Redo att handla produkter? Se slipbanden, rondellerna och skivorna som passar bäst i en robotcell.

PRODUKTER FÖR ROBOTISERADE SLIPMATERIAL (English, UK)

Utvalda 3M-event och -resurser för robotteknik


Mörkblå och ljusblå separatorbanner

Låt oss prata om automatisering

Är du redo att ta kontakt med en av 3M:s experter inom slipmaterial?

Vårt team finns här för att svara på dina frågor om automatiserade slipningsprocesser.

Oavsett om du precis har börjat överväga robotteknik i din verksamhet, designar en robotcell för din slipningsprocess eller gör ett slutligt val gällande slipmaterial kan vi hjälpa dig få ut mesta möjliga av automatisering.


Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på denna blankett kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.