1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Verktyg och utrustning
 4. Hållare och stödplattor
 5. 3M™ Stödplatta till fiberrondell, 125 mm, Flad, Röd

3M™ Stödplatta till fiberrondell, 125 mm, Flad, Röd

 • Artikelnummer PN64858
 • 3M ID 7000061712
 • UPC 04046719523818

Kan användas till 3M™-fiberrondeller med 127 mm diameter x 22,23 mm centrumhål

Konstruktionen av hårdgummi ger fiberrondellen jämnt stöd från baksidan

Minskar vibrationer, större komfort för användaren

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Total diameter (metrisk) 125 mm
Produkttyp Underläggsplatta
Typ av slipfäste Nav och hållarmutter

Detaljer

Höjdpunkter
 • Kan användas till 3M™-fiberrondeller med 127 mm diameter x 22,23 mm centrumhål
 • Konstruktionen av hårdgummi ger fiberrondellen jämnt stöd från baksidan
 • Minskar vibrationer, större komfort för användaren

3M™-stödplatta för fiberrondell är tuff och avsedd att användas med 127 mm dubbelverkande (DA) fiberrondell på vinkelslip. Våra plattor av hårdgummi fungerar bra tillsammans med flera 3M-underläggsplattor. De maximerar sliprondellernas verkan, minskar vibrationer och stötar. Fäster säkert vid slipmaskinerna med en hållarmutter*.

Få ut mesta möjliga från sliprondellerna med våra tuffa 3M™-stödplatta för fiberrondell. Plattorna av hårt gummi ger ett konsekvent stöd till 3M-fiberrondeller på vinkelslipar och andra slipmaskiner. De kan användas till ett stort antal 3M-underläggsplattor – välj bara den som passar till jobbet. Plattorna stöder sliprondellen på baksidan med vulkaniserad fiber så att rondellen anpassar sig till ytan och slipningen blir smidig och ger en enhetlig finish. De reducerar vibrationer och stötar som skadar rondellerna vilket ger de keramiska slipmineralerna på fiberrondellerna chansen att brista från slitage – istället för att brytas av pga. stötar. Monteringen med ett centrumhål på 22,23 mm diameter ger ett stadigt fäste på slipmaskiner med en hållarmutter*. Om du använder stödplatta för fiberrondell får du ut det mesta vid finisharbete och allt övrigt arbete på bilkarossen.

Föreslagna användningsområden
 • Kan användas till flera olika underläggsplattor för att stödja en 127 mm dubbelverkande (DA) fiberrondell på vinkelslip och maximera sliprondellens verkan

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.