1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Hörselskydd
 5. Hörselkåpor
 6. 3M™ PELTOR™ Hörselkåpor, 26 dB, gröna, hjälmmonterade, X1P3

3M™ PELTOR™ Hörselkåpor, 26 dB, gröna, hjälmmonterade, X1P3

 • Artikelnummer X1P3
 • 3M-produktnummer X1P3
 • 3M ID 7000103988
 • UPC 04046719695454,04046719719525,04046719708031

Sänker bullernivån med upp till 27 dB

Bred platt hjässbygel som är elektriskt isolerad, vilket gör hörselkåporna elektriskt motståndskraftiga eller ”dielektriska”

Färgkodning gör det enkelt att identifiera vilken skyddsnivå som används

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 815KB)
Hörselskyddsutformning Hjälmmonterad
Färg Grön
Elektriskt isolerade Nej

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Sänker bullernivån med upp till 27 dB
 • Bred platt hjässbygel som är elektriskt isolerad, vilket gör hörselkåporna elektriskt motståndskraftiga eller ”dielektriska”
 • Färgkodning gör det enkelt att identifiera vilken skyddsnivå som används
 • Smidiga kåpor som ger förbättrad kompatibilitet med annan säkerhetsutrustning
 • Breda mjuka dämpkuddar gör det bekvämt för användaren
 • Den delade hjässbygeln fördelar värmen och det rostfria stålet inuti bygeln ger ett jämnt tryck och en bekväm passform under hela arbetsdagen
 • Designade för att optimera viktfördelning och balans för enastående komfort
 • Kåporna i ABS-plast är hårda, har hög hållfasthet och är slagtåliga
 • Den mjuka yttre beläggningen i termoplastisk polyuretan (TPU) skyddar mot nötning och stötar

3M™ PELTOR™ X1 Hörselkåpor är våra lätta hörselskydd med bekväma, mjuka dämpkuddar. De har en elektriskt isolerad, delad hjässbygel som minskar värmeansamlingen på huvudet och ger bullerdämpning med upp till 27 dB.

Använd 3M™ PELTOR™ X1 Hörselkåpor för hörselskydd med hög prestanda mot låga till måttliga bullernivåer. Den elektriskt isolerade, delade hjässbygeln bidrar till att minska värmeansamlingen på huvudet och den rostfria ståltråden med plastbeläggning gör hjässbygeln till 3M:s mest robusta alternativ. Kåporna är både stabila och bekväma då den platta, breda hjässbygeln har en mjuk plastbeläggning som ger ett jämnt tryck mot huvudet. Ingen exponerad metall gör att produkten är "dielektrisk", vilket ger skydd vid användningsområden med risk för gnistor eller stötar. Noggrant formade skjutreglage gör att hörselkåporna är lätta att justera när de sitter på huvudet. Breda, mjuka dämpkuddar av skum ger hög komfort samtidigt som de smala kåporna ger bättre kompatibilitet med annan skyddsutrustning. 3M PELTOR Hörselkåpor X1 dämpar buller med upp till 27 dB och har färgkoden grön, vilket gör det enkelt att välja rätt skyddsnivå från X-serien. Dämpkuddarna och skuminläggen finns som hygiensatser och kan enkelt bytas ut när de blir slitna eller skadas, vilket bidrar till att öka produktens livslängd. De finns också som hjälmmonterade modeller eller modeller med nackbygel.

Resurser

Relaterade produkter

Hörselskyddsutformning Hjälmmonterad
Färg Grön
Elektriskt isolerade Nej

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist