1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Flexotejper
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1920H

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1920H

Kundens artikelnummer E1920H453M ID 7100152422UPC 05900422102649
 • Rosa plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
 • 0,51 mm tjocklek.
 • Lätt till medel.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,381 mm
Färg
Rosa
Förpackningsstorlek
1
Häftämnestyp
Annat akrylat
Ryggmaterial
Foam
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
0,559 mm
Totalbredd (metrisk)
457 mm
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Rosa plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
 • 0,51 mm tjocklek.
 • Lätt till medel.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1920H. Den rosa dubbelhäftande skumtejpen på 0,51 mm har en funktion för luftutsläpp och hög vidhäftning mot plåten. Den används vid höga hastigheter när bilden framför allt består av processfärger och rasterbilder.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1920H har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor. Tejpen har ett häftämne som förenklar monteringen och har hög vidhäftning till plåten. Tejpen ger hög kvalitet vid höga hastigheter när bilden framför allt består av processfärger och rasterbilder. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.