1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Flexotejper
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1320H

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1320H

Kundens artikelnummer E1320H13723M ID 7000042370UPC 50021200972916
 • Gul plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
 • 0,51 mm tjocklek.
 • Medelmjuk.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,508 mm
Composite Sleeves
Ja
Färg
Gul
Förpackningsstorlek
1
Häftämnestyp
Annat akrylat
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Belagd polyester
Ryggmaterial
Polyetylenskum
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11 mm
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
0,559 mm
Totalbredd (metrisk)
1372 mm
Totallängd (metrisk)
23 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,51 mm
Tryckkvalitet
Kombinationstryck – Medelmjuk
Urethane Sleeves
Ja
Utskriftskvalitet (serie)
13 Series
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Gul plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
 • 0,51 mm tjocklek.
 • Medelmjuk.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1320H. Den gula dubbelhäftande skumtejpen på 0,51 mm har en funktion för luftutsläpp och hög vidhäftning mot plåten. Den används för kombinationstryck vid hög hastighet där rasterbilder tar upp större utrymme än solida färger.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1320H har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor. Tejpen har ett häftämne som förenklar monteringen och har hög vidhäftning till plåten. Den ger hög kvalitet vid kombinationstryck vid hög hastighet där rasterbilder tar upp större utrymme än solida färger. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.