3M™ Scotch-Weld™ Akryllim för metall DP8407NS

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Fäster mot en mängd olika substrat (speciellt ren metall) samtidigt som det är beständigt mot korrosion.

Tål pulverlack och färgbehandlingscykler upp till 204 °C i minst en timme

Innehåller glaspärlor för att kontrollera enhetlig fogtjocklek

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 659KB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Fäster mot en mängd olika substrat (speciellt ren metall) samtidigt som det är beständigt mot korrosion
 • Tål pulverlack och färgbehandlingscykler upp till 204 °C i minst en timme
 • Innehåller glaspärlor för att kontrollera enhetlig fogtjocklek
 • Ger utmärkt vidhäftning och slagtålighet, även vid temperaturer ner till -40 °C
 • 7 minuters arbetstid och snabb konstruktionsstyrka vid rumstemperatur
 • Perfekt för industriella användningsområden med minimal ytbehandling, till exempel sammanfogning av lätt oljiga metaller
 • Sammansättning som rinner måttligt kommer inte att sjunka ihop eller spridas för lätt
 • Lång hållbarhet, ingen kylning

3M™ Scotch-Weld™ Akrylhäftämne för metall DP8407NS är ett grått konstruktionslim med hög skjuv- och fläkstyrka, god slagtålighet och lång livslängd. Det här limmet är utformat för permanent sammanfogning av ren metall med minimal ytförberedelse, men det sammanfogar även många andra material, inklusive de flesta plaster.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Det fäster på en mängd olika substrat och är beständigt mot korrosion 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim för metall DP8407NS fäster på en mängd olika material (särskilt ren metall, som aluminium, kallvalsat stål, galvaniserat stål, koppar, mässing och brons) samtidigt som det är beständigt mot korrosion. Det här grå konstruktionslimmet kan till och med fästa på lätt oljiga metaller med minimal till ingen ytförberedelse. Det ger utmärkt vidhäftning och slagtålighet, även vid temperaturer ner till -40 °C. 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim för metall DP8407NS är perfekt för industriella användningsområden där permanenta, starka sammanfogningar krävs. Våra häftämnen hjälper till att eliminera slipningsprocessen och ytbehandlingstiden i samband med svetsning, punktsvetsning och mekaniska fästsystem. Rekommenderade användningsområden Kontorsmöbler av metall HVAC-utrustning Specialfordon (ambulans, släpvagn, brandbil) Fritidsfordon (snöskoter, fyrhjuling) Skyltning Apparater, vitvaror Metallbearbetning Tål pulverlackering och värmebehandlingscykler upp till 204 °C. Enheter som kräver pulverlackering eller målning utsätts vanligtvis för extrema temperaturförändringar. 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim för metall DP8407NS är utformat för att tåla pulverlackering och värmebehandlingscykler upp till 204 °C i minst en timme. 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim för metall DP8407NS har en medeltjock sammansättning som inte sjunker ihop eller rinner överdrivet vid applicering, vilket möjliggör exakt applicering även på vertikala ytor. 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim för metall DP8407NS är ett medeltjockt häftämne som ger en exakt applicering och sprider sig tillräckligt för att väta ytan. Blandningsförhållandet är 10:1 vilket get en arbetstid på 7 minuter och bygger snabbt upp styrka i rumstemperatur. Det har lång hållbarhet och ingen kylning är nödvändig. Akryllim är konstruktionslim av tvåkomponentstyp med utmärkt vidhäftningsförmåga och hållbarhet. Akryllim kallas ofta epoxilim, men tillhör egentligen en separat kemisk familj med egna unika egenskaper. Akryllim har flera egenskaper som gör dem enklare att använda, däribland mycket kortare härdningstid, högre tolerans för oljiga eller oförberedda fästytor samt förmågan att fästa ihop en stor mängd material, däribland nästan samtliga plaster. Nyare sammansättningar av akryllim är stabila i rumstemperatur och kan förvaras länge.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.