3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8410NS

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Har en arbetstid på 11 minuter och uppnår strukturell styrka efter 36 minuter

Ger en hållbar fog med utmärkt skjuv- och fläkstyrka och hög slagtålighet

Innehåller glaspärlor för att kontrollera enhetlig fogtjocklek.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Har en arbetstid på 11 minuter och uppnår strukturell styrka efter 36 minuter
 • Ger en hållbar fog med utmärkt skjuv- och fläkstyrka och hög slagtålighet
 • Innehåller glaspärlor för att kontrollera enhetlig fogtjocklek
 • Ger hög styrka med minsta möjliga förberedelse av ytorna
 • Har mikrosfärer som kontrollerar bindningstjockleken

3M™ Scotch-Weld™ Akrylhäftämne DP8410NS är ett starkt akrylhäftämne med tvåkomponenter som inte rinner. Denna förstärkta produkt ger ökad vidhäftning mot många plaster och metaller, inklusive sådana med lätt oljig yta. Det är en hållbar produkt som snabbt bygger upp styrka, vilket ger strukturell styrka på bara några minuter.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Icke rinnande med utmärkt skjuvhållfasthet, dragtålighet och hög slagtålighet 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8425NS är ett icke rinnande tvåkomponentsakryllim med blandningsförhållandet 10:1. Det går att arbeta med i 25 minuter så att du hinner placera substraten rätt innan de sätts ihop. Denna arbets-, öppnings- och härdningstid går att förkorta med värme. När limmet har härdat helt når det upp till en skjuvstyrka på 7 MPa (1 000 psi) för överlapp på bara ca. 56 minuter, vilket ökar arbetstakten och produktiviteten samtidigt som hög slag- och dragtålighet behålls. Detta är betydligt snabbare än för något annat akryllim på marknaden. Limmet har härdat helt inom 24 timmar. Rekommenderade användningsområden Metallbearbetning som t.ex. HVAC, apparater, sportartiklar och specialfordon Skylttillverkning, som då en panel fästs vid en ram, fastsättning av lister, bokstavslimning och rammontering Sammanfogning av plaster, kompositmaterial och pulverlack mot metall Används normalt för större delar där monteringen kräver ett häftämne med längre öppentid Har en arbetstid på 25 minuter och uppnår strukturell styrka efter 56 minuter Eftersom limmet inte rinner går det garanterat att applicera exakt där du vill ha det, och det rör sig inte när du fäster det eller då det härdas. 3M™ Scotch-Weld ™ Akryllim DP8425NS fäster bra på många material, däribland de flesta plaster, metaller och oljiga ytor. Fogen som skapas med det här limmet är hållbar och har utmärkt skjuvstyrka och slagtålighet. Lagerhanteringen förenklas av att produkten har en livslängd på 18 månader i rumstemperatur. Lätt att fästa med akryl Akryllim är metylmetakrylhäftämnen (MMA) av tvåkomponentstyp med utmärkt vidhäftningsförmåga och hållbarhet. Akryllim kallas ofta epoxilim, men tillhör egentligen en separat kemisk familj med egna unika egenskaper. Akryllim har flera egenskaper som gör dem enklare att använda, däribland mycket kortare härdningstid, högre tolerans för oljiga eller oförberedda fästytor samt förmågan att fästa ihop en stor mängd material, däribland nästan samtliga plaster. Nyare sammansättningar av akryllim är stabila i rumstemperatur och kan förvaras länge.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.