1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Svetsskydd
 5. Svetshjälmar
 6. 3M™ Speedglas™ Svetshjälmar i 9100 QR-serien

3M™ Speedglas™ Svetshjälmar i 9100 QR-serien

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Ögon-, ansikts- och huvudskydd för svetsning

3M™ Speedglas™ Svetsglas 9100XXi har varierande mörka nyanser på 5, 8 och 9–13 för de flesta typer av bågsvetsning. Den speciella silverfärgade frontpanelen på 9100XXi innehåller externa reglage som gör det möjligt att snabbt och enkelt komma åt slip- och minneslägen.

3M™ Speedglas™ Natural Colour Technology ger dig hög kontrast och mer naturliga färger

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Ögon-, ansikts- och huvudskydd för svetsning
 • 3M™ Speedglas™ Svetsglas 9100XXi har varierande mörka nyanser på 5, 8 och 9–13 för de flesta typer av bågsvetsning. Den speciella silverfärgade frontpanelen på 9100XXi innehåller externa reglage som gör det möjligt att snabbt och enkelt komma åt slip- och minneslägen
 • 3M™ Speedglas™ Natural Colour Technology ger dig hög kontrast och mer naturliga färger
 • Fördröjningsinställningar gör att du kan förlänga svetsfiltrets återhämtningsfördröjning från mörkt till ljust, beroende på svetsmetod
 • Sidofönster kan bidra till att vidga ditt synfält
 • Utandningsluften leds ut via hjälmens sidoöppningar, vilket kan minska risken för ett dimmigt svetsglas

Skydda dina ögon och ditt ansikte från strålning, värme och gnistor med integrerat huvudskydd med 3M™ Speedglas™ Svetshjälm i 9100 QR-serien.

Om du vill ha ögon-, ansikts- och huvudskydd med ett svetsvisir som kan tas av för andra arbeten än svetsning medan hjälmen sitter på plats, ska du välja 3M™ Speedglas™ Svetshjälm i 9100 QR-serien. Den medföljande 3M™ Skyddshjälmen H-701 är bekväm, robust och lättviktig, med en låg profil för balans och stabilitet. Det korta brättet ger bättre synlighet uppåt. En rad tillbehör, inklusive integrerade skyddsglasögon och en sexpunkts upphängningsrem, kan köpas separat. När du sätter på och tar av svetsvisiret behöver du inte ta av dig skyddshjälmen – så ditt huvud är skyddat hela tiden. Sidofönstren (täthetsgrad 5) kan bidra till att vidga ditt synfält när du bär i nedfällt läge och utandningsluften leds ut via hjälmens sidoventiler, vilket kan minska risken för ett dimmigt svetsglas. 3M™ Speedglas™ Svetsglas i 9100-serien fortsätter vår tradition av enastående optisk kvalitet, inklusive jämn skuggning och minimal förvrängning över hela filtrets synfält. Svetsfiltret 9100XXi har sju variabla mörka nyanser (5, 8 och 9–13) för de flesta typer av bågsvetsning, ett visningsområde på 73 mm × 107 mm och är avsett för den professionella svetsaren. Den speciella silverfärgade frontpanelen på 9100XXi innehåller externa reglage som gör det möjligt att snabbt och enkelt komma åt slip- och minneslägena. 3M™ Speedglas™ Natural Colour Technology ger dig hög kontrast och mer naturliga färger. Fördröjningsfunktionen ställer in svetsfiltrets öppningstid från mörker till ljus, och det är möjligt att låsa in vilken skugga som helst, t.ex. i ljusläge 3 vid slipning. Den har en omkopplingstid (ljus-mörker) på 0,1 ms, och känsligheten för ljusbågsdetekteringen kan justeras för tillförlitlig omkoppling.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Sidofönster Ja
Linstyp Automatiskt nedbländande, Ingen lins, Naturlig färg (NC)
Täthetsgrad 5, 8-13
Slipningsalternativ ADF med slipläge
ADF-visningsområde 73 mm x 107 mm