3M™ Lamellrondell 769F slipar en svetsfog

Prestanda och värde i en utmärkt kombination.

Gör plats i verkstaden för 3M™ Lamellrondell 769F


Nya 3M™ Lamellrondell 769F

 • Den senaste medlemmen i familjen lamellrondeller från 3M ger dig ett prisvärt och kraftfullt slipmaterial. 3M™ Lamellrondell 769F har 3M precisionsformad slipmineral för längre livslängd och snabbare avverkning än traditionella lamellrondeller med aluminiumzirkon. Beställ ett prov så att du själv får uppleva den oslagbara kombinationen av prestanda och fördelaktigt pris.


Lamellrondellen som du har väntat på.

Om du har letat efter den ovanliga kombinationen av prestanda och bra pris så behöver du inte leta längre. 3M™ Lamellrondell 769F är prisvärd utan att tumma på kvalitet och prestanda, och det tack vare kraften hos 3M precisionsformad slipmineral.

 • Produktfamiljen 769F

  3M™ Lamellrondell 769F har 3M precisionsformad slipmineral och en slitstark baksida i polyester, vilket gör den hållbar och lämplig för arbeten i högt tryck, såsom avfasning, svetsslipning och kantgradning. Den ger dessutom en finish som gör att den är perfekt att använda för arbeten i medelhögt tryckt så som utjämning och ytförbehandling.Inbyggd mångsidighet

I de flesta verkstäder är lamellrondellen det mest mångsidiga slipmaterialet. 3M™ Lamellrondell 769F är precis så mångsidig som du kan förvänta dig att en lamellrondell ska vara – den är lätt att använda och klarar många olika typer av arbeten. Men det finns en stor skillnad: den presterar i många fall bättre än konkurrerande produkter, både när det gäller arbetsresultat och budget.

 • Svetsning av metallkant med en lamellrondell
  Kantslipning

  Kantslipning kan slita på de flesta lamellrondeller. Men nya 3M™ Lamellrondell 769F är redo att anta utmaningen. Baksidan i polyester klarar av förhållanden under höga tryck och 3M precisionsformad slipmineral skär genom metall utan att den överhettas eller blir slö. Resultatet blir en perfekt slipad kant som är redo att svetsas.

 • Avgradning av metall med lamellrondell
  Avgradning

  När ett arbetsstycke har skurits till har det ofta vassa metallgrader på kanterna. Få avgradningen snabb gjord, utan att skada delarna. 3M Precisionsformad slipmineral i 3M™ Lamellrondell 769F tar enkelt bort metallgrader och vassa kanter. Så får du ett gradfritt arbetsstycke som är redo för nästa steg.

 • Lamellrondell slipar en svetsfog
  Slipning av svetsfogar

  När du ska slipa en svetsfog behöver du rätt kombination av mineral och baksida. 3M™ Lamellrondell 769F ger dig den kombinationen. 3M precisionsformad slipmineral slipar snabbt och håller länge genom att mineralen bryts ned till nya vassa eggar. Baksidan slits jämnt så att det kontinuerligt kommer fram nya, vassa mineral som fortsätter att skära.


Behöver du högre hastigheter
Behöver du högre hastigheter?

Om du behöver en ännu högre avverkning, prova 3M™ Cubitron™ II slipprodukter.

LÄS MER