Förbättra komforten

 • Reflekterar bort upp till 79 % av solvärmen
  • Är lokalerna varma på sommaren och kalla på vintern? Inget stör relationen med hyresgästerna så mycket som bristen på komfort. Du kan erbjuda bättre komfort till dina hyresgäster med 3M™ Solskyddsfilm som skyddar mot solvärmen så att lokalerna får ett jämnare, mer behagligt klimat. Det är flera gånger billigare att applicera 3M™ Solskyddsfilm än att byta alla fönster. Funktionen och utseendet är därtill nästintill lika bra som nya fönster.

   Om du installerar en fönsterfilm med låg emissionsförmåga eller Low E (klimatkontroll) kan det höja ett 1-glasfönsters isoleringsvärde till nästan ett 2-glasfönster och ett 2-glasfönster nästan till ett 3-glasfönster.


Minska eller ta bort värme.

 • Ge hyresgästerna bättre komfort så att de stannar.

  Ge hyresgästerna bättre komfort så att de stannar.

  • Det kan vara nästan outhärdligt att jobba i för varma lokaler. 3M™ Solskyddsfilm skyddar mot solens värme men bevarar dess ljus.


Mindre bländning.

 • Skillnaden mellan naturligt ljus och bländande ljus.

  Skillnaden mellan naturligt ljus och bländande ljus.

  • Släpp in dagsljuset och blockera samtidigt irriterande bländning genom att installera 3M™ Solskyddsfilm.

   Hyresgästerna behöver inte undvika vissa ställen i byggnaden eller kämpa med att läsa från skärmarna vid vissa tider. De kan fortsätta arbetet utan att anstränga ögonen lika mycket.


Rekommenderade produkter


Var köper jag 3M™ Fönsterfilm.

När du kontaktar en behörig återförsäljare av 3M™ kommer de att göra sig en bild av dina behov, schemalägga ett rådgivande besök, rekommendera en eller flera produkter, mäta och diskutera installationslogistik.

Våra återförsäljare är auktoriserade av 3M att ge så bra service och installation som möjligt tills du blir nöjd. När du köper fönsterfilm från en behörig 3M™-återförsäljare är du garanterad att både folien och arbetet kommer direkt från 3M, så du kan handla helt trygg.

Hitta den lösning du har letat efter genom att kontakta en återförsäljare idag.

Frågor? Vi är här för att hjälpa dig!

Vår auktoriserade 3M™-återförsäljare svarar gärna på dina frågor om fönsterfilm, installationen och eventuella särskilda önskemål.


Alla har nytta av högre komfort.

Husägare, hyresgäster, kunder, arkitekter, energikonsulter och glastillverkare har fördelar av komforten som medföljer 3M™ Solskyddsfilm. • Guldmärke för 50 års expertkunnande

  3M™ Fönsterfilm. Så speciell att du inte märker den ...

  • Och det är själva poängen. 3M™ Fönsterfilm ger ett nästan osynligt skydd mot solens irriterande effekter. Som att reflektera bort upp till 97 % av de värmeproducerande IR-strålarna och upp till 99 % av skadliga UV-strålar. Du slipper varma lokaler, spara energi och skyddar både dyrbara människor och utrustning.

   50 års expertkunnande.


Är du intresserad av att bli utbildad installatör?

Följ länken till ett kort online-formulär så kommer en försäljningsrepresentant att kontakta dig snart.