Använd tejp med respekt för moder Jord

Använd tejp som tar hänsyn till miljön

Använder du fortfarande färg och traitionell vinyltejp för att märka upp områden i din fabrik? 3M har lösningar som är slitstarka med minsta möjiga miljöpåverkan.

 • Kassera flytande färg

  Kassera flytande färg

  Flytande färg används i hög grad i fabriker och på lager. Även om de är slitstarka finns det nackdelar, t.ex. dyrt, opraktiskt och ger avfall i form av färgrester. Färgen måste inte bara kasseras på ett lämpligt sätt, det krävs vanligen lösningsmedel för att göra rent penslar och kärl.

  Ett sätt att slippa kassera vätskor är att använda produkter som har minsta möjliga miljöpåverkan. Använder du tejp för att markera golv, väggar och rör, får du en snabb och enkel lösning som inte kräver någon speciell kassering.

 • 3M™ Ultra Slitstark golvmarkeringstejp 971

  PLA

  Även om ni inte har någon miljöpolicy på anläggningen kanske kunderna har en. De kommer uppskatta om du använder produkter i tillverkningen som har minimal påverkan på miljön. Det ger ditt företag konkurrensfördelar.

  3M™ Ultra Slitstark Golvlinjemarkeringstejp 971 har ett växtbaserat ryggmaterial som kallas PLA (Polylactic Acid) som tar hänsyn till miljön. Det tjocka ryggmaterialet av PLA ger extra slitstyrka samtidigt som färre fossila bränslen används jämfört med traditionella petroleumbaserade vinyltejper. Genomm att använda 3M 971 kan du på ett enkelt sätt visa dina kunder att du tar hänsyn till miljön.

   

 • Tejprester

  Tejprester

  Många golvlinjemarkeringstejper slits snabbt. Det kräver inte bara extra arbetskraft att byta ut tejpen men ger också stora mängder tejprester. Slitstarka tejper som 3M 471 och 971 är specialutformade för långvarig användning. och med att tejpen håller längre bir det färre byten vilket innebär mindre spill och rester.


Rekommenderade produkter

 • 971
 • 471
 • 764

Relaterat innehåll