3M gjuthartsteknik – pålitlig skarvning

3M gjuthartsteknik – pålitlig skarvning

3M™ Scotchcast™ Gjuthartsskarvar och gjuthartser

Ren och säker elektrisk installation.

Hög mekanisk stress, varierande temperatur, applicering under vatten och under marken: Skarvningskit som klarar det mesta. När det gäller kabelskarvning förväntar du dig maximal pålitlighet, hållbarhet och lite underhåll 3M har utvecklat elektriska gjuthartser och gjuthartskit för elinstallatörers alla behov.

Enkel blandning och ren applicering

Den perfekta skarven i fyra steg:

Förhindra gjuthartsspill eller undermåliga anslutningar med användning av 3M gjuthartsskarvar. Det lättanvända CMP-systemet (sluten blanding och dosering) möjliggör skarvning med bara fyra enkla steg; Låg risk för hudkontakt med gjuthartset, ingen omarbetning av gjutformen, tätningar i ändorna av gjutformen.

 • 1. Skarva ihop kablarna.
  1. Skarva ihop kablarna.
 • 2. Stäng gjutformen
  2. Stäng gjutformen
 • 3. Blanda gjuthartsen
  3. Blanda gjuthartsen
 • 4. Häll gjuthartsen
  4. Häll gjuthartsen

3M™ Scotchcast™ Gjuthartskit

Skyddar din kabelanslutning

När kabelskarvning är nödvändig och installation med gjutharts är lösningen på problemet. Mekansikt skydd och elektrisk isolering för installationer såsom utomhus och inomhus. Enkel installationsteknik som är fältmässig, tidsbesparande och kladdfri.


*92-NBA 3 GS härdningstid vid 23 ° C

 • Nya 3M™ Scotchcast™ Gjutharts 4 GS med färgindikator

  Vi presenterar nya 3M™ Scotchcast™ Gjutharts 4 GS.

  Denna CMR-fria gjutharts för elektrisk skarvning har en unik färghärdningsindikator. Denna indikator gör det möjligt för installatörer att veta när gjuthartsen har blandats och härdats korrekt. Scotchcast™ Gjutharts 4 GS levereras i transparent tvåkammarpåse med integrerad hällpip, vilket ger ren och bekväm applicering. CMR-fritt gjutharts för skarvning av kablar med unik färgindikering. Detta förenklar och ger en säker installation för montören.  


3M™ Scotchcast™ Gjuthartser

Det är kvaliteten på 3M Scotchcast gjuthartser som levererar ett bra jobb och säkerställer att vi är förstahandsvalet när det gäller att välja gjuthartser

Vi har ett stort utbud av gjuthartser i polyuretan designade för mekaniskt skydd och elektrisk installation av kabelskarvar för lågspänningskablar för många olika installationer med standardmässiga och utmanande miljöförhållanden.


Enkel att använda 3M Gjutharts

Optimerat stängt blandnings- och hällningssystem (closed mixing and pouring, CMP)

Vårt CMP-system (closed mixing and pouring) är en ren, användarvänlig lösning för blandning och hällning av gjutharts. 3M Scotchcast™ gjuthartser levereras i genomskinliga tvåkammarpåsar. En kammare innehåller gjuthartsen, den andra härdningsmedlet. Genom att riva sömmen mellan de två kamrarna kan de två komponenterna blandas manuellt för att bilda gjutharts som är färdig att hälla in i kabelskarvhöljets gjutform.

 • 1. Öppna ytterförpackning
  1. Öppna ytterförpackning

   

 • 2. Öppna söm
  2. Öppna söm

   

 • 3. Blanda gjutharts och härdningsmedel
  3. Blanda gjutharts och härdningsmedel

   

 • 4. Kläm kanterna rena
  4. Kläm kanterna rena
 • 5. Blanda gjutharts och härdningsmedel
  5. Blanda gjutharts och härdningsmedel
 • 6. Tryck ut gjuthartsen
  6. Tryck ut gjuthartsen

 • Vi presenterar 3M™ Scotchcast™ 250 Gjutharts med enkel dispensering

  Vi presenterar 3M™ Scotchcast™ 250 Gjutharts med enkel dispensering

  Återinträdbar elektrisk isoleringslösning som är pålitlig och lättanvänd. Lämplig för utomhusinstallationer med lågspänningskabel som t.ex. simbassänger och belysning. Dispenseraren levererar lättapplicerad, Scotchcast™ Återinträdbar gjutharts 2123 till elektriska anslutningar. Snabb åtkomst för testning i omständigheter med hög fuktighet