Varför lackera?
När du kan foliera.

Folie

Du kanske inte fick tag på den färg som du var ute efter när du köpte en ny bil, eller har du kanske tröttnat på färgen på din gamla bil och behöver något nytt. Med folie från 3M kan din bil omedelbart förvandlas till något nytt och fräscht, utan att du behöver lackera om bilen. Kolla in vår självhäftande folie i matt färg, matt metallic, blank färg och med textur, och avgör vilken som passar dig och din personlighet bäst. Det är dags att ta en tur med en ny färg.

Matt och matt metallic

 • Matt fordonswrap – Varför lackera, när du kan foliera?

  Fordonswrap med matt finish passar som hand i handske för den aktuella trenden med mattlackerade bilar. Ett antal tillverkare erbjuder begränsade serier med mattlackerade bilar, men det är oftast dyrt.


  • Med matt folie får du det senaste utseendet till ett överkomligt pris.
  • Din bil kommer att uppmärksammas på vägarna och se helt annorlunda ut än andra bilar.
  • Bli en trendsättare med matt svart eller matt grå fordonswrap.
  • När du vill ha något nytt tar du bara bort folien och väljer en annan färg och finish

  Ta med hjälp av våra färgkartor reda på vilket matta utseende som passar din stil bäst. Om du dessutom vill skydda din matta folie med 3M™ VentureShield™ stenskottsfilm så finns det numera en matt variant.

 • Folie i matt metallic

  Ge din bil subtil attityd med vår folie i matt metallic. 3M™ Car Wrap Film 1080 Serien har ett brett utbud av folie i matt metallic, från vårt senaste tillskott matt kolgrå metallic till den eviga favoriten matt mörkgrå metallic. Om du dessutom kombinerar folie i matt metallic med glansiga svarta detaljer på grillen, taket eller backspeglarna så får du en verkligt uppseendeväckande foliering. Våra utbildade, 3M-godkända foliemontörer hjälper dig att skapa uttrycksfulla och helt unika folieeffekter i matt metallic. Hitta en foliemontör nu.

 • Fordonswrap med matt finish – få en modern, matt yta på bilen

  Med matt fordonswrap kan du snabbt och kostnadseffektivt byta färg på din bil utan att behöva lackera om bilen. Matt svart och på senare tid även matt grå folie är några av våra mest uppskattade bilfolier med matt yta. Ta med hjälp av våra färgkartor reda på vilket matta utseende som passar din stil bäst.


Blank

 • Blank fordonswrap – Varför lackera, när du kan foliera?

  Är det dags att byta färg på bilen?

  • Med 3M fordonswrap för helfoliering får bilen en blank finish som ser ut som lack, men för en bråkdel av kostnaden.
  • Du kan välja mellan ett stort antal blanka färger, från klassiska blank vit till de lite mer vågade blank rosa, hotrod-röd eller blank bränd orange.
  • Helfoliering är ett kostnadseffektivt sätt att ge din bil ett unikt utseende. Du kan till och med skapa något helt nytt genom att kombinera olika färger.
  • Fordonswrap är helt borttagbar, så du kan återställa din bil till originalfärgen och börja om på nytt när du vill testa en annan färg eller finish från vårt utbud.

  Hitta idéer och få inspiration i vårt galleri med folierade bilar.

 • En finish som ser ut som lack – blank folie

  Tröttnar du lätt? Vill du känna dig nyförälskad i din bil igen? Att foliera bilen i en blank finish är ett snabbare och billigare alternativ till att lackera om den, och folien är dessutom helt borttagbar. Våra utbildade och godkända foliemontörer hjälper dig igenom hela helfolieringsprocessen och ser till att du får den folie som du vill ha. På vår webbsida för färgkartor kan du se vårt breda utbud av blanka färger så att du enkelt kan bestämma dig för hur du vill omvandla din bil. När du har valt färg kontaktar du en av våra 3M-godkända foliemontörer för ett kostnadsförslag.

Texturerad

 • Kolfiber – Få utseendet, men slipp kostnaderna

  Få det intryck, den textur och det utseende som riktigt kolfiber ger

  • 3M Car Wrap Film 1080 serien ger en verklighetstrogen imitation av ett material som tidigare endast var tillgängligt för superbilar
  • Det finns många alternativ för delfoliering av allt från instrumentpanelslister inuti bilen till tak och backspeglar, så du kan skräddarsy bilens utseende med hjälp av detta unika material
  • Material med kolfibertextur är enkelt att montera och lätt att rengöra
 • Kolfiber – inte bara ett tryckt mönster

  Det rör sig inte om ett tryckt kolfibermönster. Filmen har en präglad yta som påminner om äkta kolfiber och som reflekterar ljus så att ytans mönster uppfattas olika från olika synvinklar. Dess moderna, attraktiva design gör kolfiberfinishen perfekt för unika helfolieringar för såväl interiör som exteriör. Kolla in våra färgkartor här och kontakta sedan din närmaste godkända foliemontör för ett kostnadsförslag.

Hitta en godkänd foliemontör nära dig
Hitta en 3M-utbildad och godkänd foliemontör nära dig.