Kollegor som diskuterar arbete i en kontorsmiljö – och skyddas av Thinsulate-fönsterfilm.

Behaglig inomhustemperatur på ditt kontor

3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm är ett kostnadseffektivt alternativ för att uppgradera dina fönster till att bli mer energieffektiva med komfort året runt.

Beställ ett informationspaket här

Öka energieffektiviteten genom att ge fönstren isolering.

Kvinna som står och demonstrerar något för sina kollegor på ett stort kontor – alla är skyddade av Thinsulate-fönsterfilm.

Se hur du kan få komfort året runt

 • Diagram som visar en stigande kurva
  Högre energieffektivitet

  Det uppskattas att 34 % av uppvärmning och nedkylning i företagsfastigheter beror på fönstren. Hantera uppvärmningskostnaderna till en bråkdel av kostnaderna för att byta ut fönstren. 3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm är en fönsterfilm med låg emission eller "Low E" som förbättrar u-värdet på ett typiskt englasfönster till nästan ett tvåglasfönster och ger ett typiskt tvåglasfönster ett u-värde nästan som ett treglasfönster.

 • Bilden visar ett par läsglasögon
  Bevara utseendet

  3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm har installerats på k-märkta byggnader för att ge dem bättre hållbarhet, komfort och skydda mot blekning, samtidigt som man har kunnat bevara de befintliga fönstren och fasadens utseende. 3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm är en praktiskt taget osynlig film som appliceras på glasets yta. Den har ett neutralt utseende så den förändrar inte dina fönsters utseende radikalt – varken på utsidan eller insidan.

 • Bild på snöflinga
  Kontrollera klimatet

  3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm håller inne värmen under vintern och den svala luftkonditionerade luften inne under sommaren – håller vädret på plats – alla årstider, varje årstid. Den hjälper till att minska kalla/varma platser i lokalerna och ger en bättre allmänkomfort för dig och dina hyresgäster.


Projekt

Den historiska regeringsbyggnaden i Minnesota är ett statligt ägt tvåvåningsresidens i Tudorstil byggt 1912. Det fanns dock krav på att byggnaden skulle uppfylla statens nya bestämmelser om högre energieffektivitet i statligt ägda byggnader. Ta reda på hur 3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm kan vara till hjälp.


Grå bakgrund med en UV-skyddsbild


UV-SKYDD

Hudcancerförbundet i USA, Skin Cancer Foundation (SCF), rekommenderar att fönsterfilm används i hemmen då det finns egenskaper som skärmar av UV-strålar.

Hur 3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilmen fungerar

 • Bild som visar hur Thinsulate Climate Control-fönsterfilmen fungerar på vintern
  VARM PÅ VINTERN

  Värmereflekterande teknik som gör dig varmare på vintern.

 • Bild som visar hur Thinsulate Climate Control-fönsterfilmen fungerar på sommaren
  SVAL PÅ SOMMAREN

  Teknik med solblockering som gör dig svalare på sommaren genom att blockera UV-strålar och värme.


Liten flicka som leker med sin hund framför ett stort fönster med Thinsulate-fönsterfilm

ISOLERING FÖR DINA FÖNSTER.

  

Under decennier har isolering använts i väggar och tak i byggnader för att hindra värmeförlusten från insidan till utsidan. 3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilmen fungerar ungefär på samma sätt. Den förbättrar u-värdet på ett typiskt englasfönster till nästan som ett tvåglasfönster och hjälper till att hålla inne värmen under vintern och den svala luftkonditionerade luften inne under sommaren.

Kollegor som står och pratar framför ett stort glasfönster – skyddade av Thinsulate-fönsterfilm.

PROFESSIONELL INSTALLATION SOM INTE SKADAR GLASET.

  

Nästan osynligt. 3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm är en praktiskt taget osynlig film som installeras direkt på glasets yta. Processen ger mycket mindre åverkan och kostar mindre än att byta ut fönstren.