1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Ytkonditioneringsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Hookit™ Cut and Polish Slipskiva, 152 mm, 0-hål, A MED

Scotch-Brite™ Hookit™ Cut and Polish Slipskiva, 152 mm, 0-hål, A MED

 • Artikelnummer PN165298
 • 3M ID 7100138343
 • UPC 00048011602318,50048011602313

Vår rondeller är tillverkade av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet.

Med 3M™ Hookit™ Kardborresystem går det snabbt att byta rondellen vid finishingarbeten som omfattar flera steg

Utmärkta för aggressiv utjämning och finishing

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Vår rondeller är tillverkade av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet
 • Med 3M™ Hookit™ Kardborresystem går det snabbt att byta rondellen vid finishingarbeten som omfattar flera steg
 • Utmärkta för aggressiv utjämning och finishing
 • Den mellanbruna rondellen med slipkornstorlek medium är tillverkad av aluminiumoxid
 • Kardborrefästet gör det enkelt att byta ut rondeller

Scotch-Brite™ Hookit™ Cut och Polish Rondell är tillverkad av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet. Vår rondell är det perfekta valet för aggressiv utjämning och finishing.

Aggressiv utjämning och finishing blir enklare med Scotch-Brite™ Hookit™ Cut och Polish Rondell. Vår rondell är tillverkad av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet. Den mellanbruna rondellen med slipkornstorlek medium är tillverkad av aluminiumoxid. Mineralen utgör ett tåligt slipmaterial som är konstruerat för att brista under användningen, så att nya vassa slipeggar exponeras. Traditionella, naturliga slipmaterial blir snabbare slöa. På grund av dess snabba avverkning, hårdhet och styrka, används den ofta vid slipning och finishing. Aluminiumoxid kan användas på flera olika material inom både trä- och metallbearbetning, inklusive järnlegeringar. Scotch-Brite är en unik ytkonditioneringsprodukt vars slipmaterial har integrerats i non-woven-nylonfibrer. Genom att kombinera slipmaterial med fibrer skapas ett slipsystem som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Materialet av öppen väv är igensättningsresistent, vilket innebär att nylonfibrerna inte får så mycket beläggning. På så vis bibehålls slipmineralernas höga avverkningseffekt. Vi erbjuder ett fullständigt sortiment av 3M™ Hookit-rondeller med kardborrefäste för arbetsutrymmen där självhäftande sliprondeller riskerar kontamineras av damm, smuts eller flygande partiklar. Eftersom Hookit-rondeller i regel ger en finare finish än vad självhäftande sliprondeller gör, används de ofta vid tillämpningar då en 3M™ Stikit™-rondell bedöms vara för aggressiv. Hookit-sliprondellerna sätts snabbt och enkelt fast på slipmaskinen via en stödplatta med kardborre (säljs separat). De kan tas av, rengöras och återanvändas tills slipmaterialet är uttjänat.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist