3M™ Dubbelhäftande tejp GPT-020F

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Tejpen är mångsidig och kan sammanfoga en mängd olika substrat, både med hög och låg ytenergi.

Hugger omedelbart och är fuktbeständig

Filmlinern bidrar till enkel hantering och konvertering

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
  • Tejpen är mångsidig och kan sammanfoga en mängd olika substrat, både med hög och låg ytenergi
  • Hugger omedelbart och är fuktbeständig
  • Filmlinern bidrar till enkel hantering och konvertering
  • Hög temperaturbeständighet med god vidhäftning vid ett stort temperaturintervall: upp till +190 ˚C under kort tid och upp till +90 ˚C under lång tid
  • 200 mikron tjock

En tejp för många användningsområden: 3M™ Dubbelhäftande tejp GPT-020F, 12 mm x 50 m, är ett genomskinligt, 200 mikron tjockt modifierat lösningsmedelsfritt akrylhäftämne med en vit PP filmliner. 3M GPT-020F kombinerar hög fläk- och skjuvstyrka, vilket ger bra vidhäftning mot många olika substrat med både hög och låg ytenergi. Tejpen hugger omedelbart och är fuktbeständig. Tack vare filmlinern är den också lätt att hantera och konvertera. Den har en temperaturbeständighet på 190 ˚C under kort tid och 90 ˚C under lång tid.

En tejp för många användningsområden: 3M™ Dubbelhäftande tejp, GPT-020F, 12 mm x 50 m, är ett genomskinligt, 200 mikron tjockt lösningsmedelsfritt modifierat akrylhäftämne med en vit PP filmliner. 3M GPT-020F kombinera fläk- och skjuvstyrka, vilket ger bra vidhäftning mot många olika substrat med både hög och låg ytenergi. Bland annat på rostfritt stål, polykarbonat, aluminium, ABS, PP och glas. Tejpen hugger omedelbart och är fuktbeständig. Tack vara filmlinern är den också lätt att hantera och konvertera. Tejpen har en temperaturbeständighet på 190 ˚C under kort tid och 90 ˚C under lång tid. Den perfekta tejpen för en mängd olika användningsområden och de utmaningar som finns på marknaden inom till exempel vitvaror, konsumentelektronik, industriella maskiner, fordonsindustrin, skyltindustrin och generella applikationer.

Propiedades específicas

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Relaterade produkter

Totalbredd (metrisk) 1 540 mm, 25 mm, 9 mm, 19 mm, 12 mm, 100 mm, 6 mm, 50 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk) 0,2 mm, 0,203 mm
Baksidans material (bärare) Polyesterfilm, Polyester, Papper
Färg Transparent
Totallängd (metrisk) 50 m, 3 850 m, 100 m, 2 000 m, 5 000 m
Häftämnestyp Akryl med hög vidhäftning, Akryl